Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Galati s-a apropiat in parc de doua fetite si le-a soptit ceva. Copilele l-au urmat apoi in scara unui bloc. O tanara a vazut ce facea barbatul acolo si a sunat imediat la politie

Antena3 Antena3,
Un barbat din Galati s-a apropiat in parc de doua fetite si le-a soptit ceva. Copilele l-au urmat apoi in scara unui bloc. O tanara a vazut ce facea barbatul acolo si a sunat imediat la politie

Un barbat din Galati s-a apropiat in parc de doua fetite si le-a soptit ceva. Copilele l-au urmat apoi in scara unui bloc. O tanara a vazut ce facea barbatul acolo si a sunat imediat la. continuă pe Antena3

Un barbat din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc

Un barbat de 44 ani din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Pedofil arestat dupa ce a agresat sexual doua fetite. Cum le-a ademenit individul pe copile in scara unui bloc

O femeie a sesizat Politia dupa ce a surprins un barbat care atingea doua fetite in zonele intime. Individul a fost retinut de un echipaj de Politie care a sosit imediat la fata locului.

Dosar penal in cazul politistilor care nu au ajutat minora plina de sange din Galati. Fata a fost la un pas de moarte

Fata din Galati gasita plina de sange pe strada a fost la un pas de moarte, potrivit raportului medico-legal. Cei doi politisti acuzati ca nu ar fi intervenit in sprijinul copilei s-au ales cu dosare penale.

Un barbat din Braila arestat pentru agresiune sexuala asupra unui minor, eliberat de tribunal pentru ca a avut o conduita sincera si nu are antecedente

Un barbat din judetul Braila, care era arestat preventiv pentru agresiune sexuala asupra unui minor, a fost pus in libertate deoarece judecatorul a considerat ca a avut o coduita sincera in timpul anchetei si nu are antecedente penale.

Un barbat din Vrancea a abuzat sexual o minora, iar apoi tot el a sunat la 112. Care a fost motivul

Un barbat din Odobesti, cercetat de politisti intr-un dosar penal pentru act sexual cu o minora, a sunat, duminica, la 112 declarand ca ar fi fost amenintat de tatal fetei in cauza, a informat Inspectoratul.

O adolescenta de 15 ani din Galati a fost violata de tatal vitreg. Ce a urmat insa intrece orice imaginatie

O adolescenta de 15 ani, din comuna Grivita, a trecut prin momente cumplite, fiind violata de tatal vitreg. Fata si-a luat inima in dinti si i-a povestit mamei ororile la care a fost supusa, iar aceasta a sunat.

Un barbat din Prahova a murit dupa ce a fost acrosat de un tren

Un barbat a murit, duminica seara, dupa ce a fost acrosat de un tren in apropierea statiei de la Plopeni, informeaza IPJ Prahova. Un barbat a fost acrosat mortal de un tren personal care circula pe.

Un barbat din Vaslui a murit asteptand Ambulanta, dupa ce medicul s-a speriat de doi pechinezi

Un medic de la Serviciul Judetean de Ambulanta din Vaslui a intarziat la o solicitare motivand ca nu.

Un barbat din judetul Covasna a ucis doi oameni, dupa ce s-a certat cu unul dintre ei

Un tanar de 30 de ani din judetul Covasna a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a omorat doi barbati in varsta de aproximativ 60 de ani. Un scandal spontan izbucnit pe o strada din localitatea Cernatu d.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )