Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un nou EXIT Poll. Cu cat s-a redus diferenta dintre Barna si Dancila. Lupta stransa pentru locul doi

Adevărul Adevărul,
Un nou EXIT Poll. Cu cat s-a redus diferenta dintre Barna si Dancila. Lupta stransa pentru locul doi

Potrivit unui EXIT Poll realizat de IRES si obtinut de Adevarul, la ora 15. 00 diferenta dintre Viorica Dancila si Dan Barna era de peste 4 procente. Cifrele nu iau in calcul si votul din diaspora, acolo unde Dan Barna ar mai putea obtine 2-3 procente, in functie de prezenta la vot. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, dupa aflarea rezultatelor exit-poll: Nu imi e teama ca diaspora va rasturna acest vot (VIDEO)

Viorica Dancila a afirmat, duminica seara, dupa aflarea rezultatelor exit-poll, care o dau drept calificata in finala prezidentialelor, ca invita cat mai multi romani sa i se alature. Cat mai.

Surse. Primele EXIT Poll-uri. Lupta foarte stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi

Adevarul a obtinut primele EXIT Poll-uri. La ora 14. 00, Klaus Iohannis conduce detasat, in timp ce lupta dintre Viorica Dancila si Dan Barna pentru locul doi e foarte stransa, arata cifrele unui institut care lucreaza pentru partidele de dreapta. in schimb, cercetarile primite de PSD arata o diferenta mai mare intre Dancila si Barna. Diaspora nu e luata in calcul, deci votul romanilor din strainatate ar putea inclina decisiv balanta.

Caramitru, dupa ce rezultatele exit-poll o dau pe Dancila in turul II: Ce a iesit acum nu e normal E ceva putred

Andrei Caramitru USR) a scris, duminica seara, pe Facebook, dupa ce toate exit poll-urile o dau pe Viorica Dancila in turul II, ca e ceva putred, intrucat cu o ora inainte IRES voia sa dea un sondaj in care intre Dan Barna si sefa PSD era o diferenta de doar un punct procentual, fara diaspora.

Exit-poll (online, orientativ) alegeri prezidentiale, ora 12:00: Iohannis 17,28%, Barna 14,73%, Diaconu 15,67%. Cat are Viorica Dancila

Exit-poll ora 09:00 Alegeri Prezidentiale 2019. Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 10:00, Iohannis a obtinut 17,28%, Dancila 32,91%, iar Barna 14,73%. este vorba despre un sondaj orientativ, realizat pe internet de Romania TV. Exit-poll alegeri prezidentiale, ora 12:00. Ce scor are fiecare candidat in parte Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se .

REZULTATE BEC REZULTATE ALEGERI EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. BEC a acreditat Trei sondaje de tip exit-poll la alegerile prezidentiale

Potrivit BEC, au fost acreditate sa realizeze sondaje la iesirea de la urne atat pe 10 noiembrie, cat si pe 24 noiembrie: Centrul de Sociologie.

Ce inseamna exit poll si cum sa il interpretezi corect. Metode prin care se poate face un sondaj

Odata cu alegerile prezidentiale din noiembrie 2019, romanii au auzit, in mod cert si cat se poate de des, expresia de exit poll. Aceasta poate fi interpretata in cateva moduri, de aceea iti aratam varianta corecta prin care poate fi abordata, in contextul electoral actual. Ce inseamna exit poll si cum sa il interpretezi corect .

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 pentru Antena 3. Iohannis, detasat in finala, surpriza COLOSALA in batalia pentru locul 2

Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru un nou mandat la Cotroceni, arata datele EXIT-POLL-ului realizat de CURS -AVANGARDE pentru Antena 3. Dar batalia cea mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 EXIT-POLL IRES la incheierea votului Iohannis conduce cu 38,4%. Peste 5 procente, distanta dintre Dancila si Barna

Klaus Iohannis conduce detasat cu 38,4%, arata exit-poll-ul IRES de la 21. 00, ora in care s-a incheiat votul. Distanta dintre Viorica Dancila si Dan Barna s-a micsorat de la 5,9 puncte procentuale la.

Exit-poll alegeri prezidentiale, ora 19:00: Dancila 24%, Iohannis 40%, Diaconu 7%

Exit-poll ora 09:00 Alegeri Prezidentiale 2019. Potrivit sondajelor realizate, duminica, pana la ora 19:00, Klaus Iohannis a fost votat de 40% dintre romani, in timp ce Viorica Dancila a strans 24% din voturi. Pe locul 3 se afla Dan Barna, cu 15%, iar Mircea Diaconu are doar 7%. Exit-poll alegeri prezidentiale, ora 19:00. Ce scor .

EXIT-POLL CURS-Avangarde ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Iohannis conduce detasat, cu 39%. Dancila 22,5%, iar Dan Barna se claseaza pe locul al treilea, cu 16,4%

Klaus Iohannis a obtinut 39% din voturile valabil exprimate in tara, in timp ce Viorica Dancila a fost aleasa de 22,5% dintre alegatori, potrivit unui exit-poll realizat de Centrul de Sociologie Urbana si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )