Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nou fond de investitii european, de 100 milioane dolari, pentru finantarea startup-urilor IT

Hotnews Hotnews,
 Nou fond de investitii european, de 100 milioane dolari, pentru finantarea startup-urilor IT

Startup-urile IT vor putea obtine finantari de capital de risc intre 500. 000 si 5 milioane de dolari dintr-un nou fond de investitii, lansat, joi, la Londra. Cei de la Hoxton Ventures regreta acum ca nu au investit in compania romano-americana UiPath, cand au avut ocazia - scrie Sifted. eu. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza proiectele de infrastructura incepute si achizitiile de troleibuze si autobuze hibrid

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza lucrarile de largire a strazii Fabrica de Glucoza, cele de la Pasajele Ciurel si Doamna Ghica, si pentru a asigura cofinantarea la achizitia celor 100 de troleibuze si 130 de autobuze hibrid, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 18 iunie. imprumutul este necesar deoarece incasarile municipalitatii sunt cu 40% mai mici fata de cele prognozate la inceputul anului.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters, citat de news. ro. Campania a anuntat aceasta suma record prin intermediul unui email trimis luni sustinatorilor. Donatia medie facuta online campaniei a fost de 30 de dolari.

Finantari de 200.000-2 milioane Euro pentru startup-uri de tehnologii eco din Europa

Startup-urile europene de tehnologii ecologice vor putea obtine finantari de capital de risc de 200. 000-2 milioane de euro de la un nou fond de investitii lansat recent, potrivit TechCrunch. com.

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregateste un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters, citat de news. ro. Versiunea preliminara a planului Departamentului Transporturilor aloca majoritatea fondurilor unor proiecte cum ar fi drumuri si poduri, dar un sfert din bani vor fi pentru infrastructura 5G si internet broadband in mediul rural, au declarat doua surse. Casa Alba, care a mai facut astfel de propuneri in ultimii ani, intentioneaza sa prezinte programul in luna iulie, a spus una dintre surse.

UPDATE Sase spitale mari din administrarea Primariei Capitalei nu au autorizatie pentru securitate la incendiu si au nevoie de investitii de peste 66 milioane lei pentru a fi sigure in caz de incendiu Firea: Au aviz, s-au facut investitiile urgente

Sase spitale mari din administrarea Primariei Capitalei nu au autorizatie pentru securitate la incendiu si nu respecta masuri minime pentru siguranta la foc, dupa cum arata documentele de pe site-ul municipalitatii. Este vorba despre spitalele Prof. Dr. Theodor Burghele, Dr. Carol Davila, Filantropia, Sfantul Luca, Malaxa, Sfanta Maria. Pentru a indeplini conditiile necesare obtinerii autorizatiei, Primaria Capitalei trebuie sa investeasca nu mai putin de 66 milioane lei. Potrivit legii, autorizatia de securitate la incendiu era necesara din 2007, dar Primaria Capitalei abia acum aproba investitiile necesare, proiectele fiind pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului General.

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai suma record de peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020

Joe Biden si Comitetul National Democrat au atras in luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare suma obtinuta in ciclul electoral din 2020, transmite Reuters.

SUA, ajutor militar in valoare de 60 de milioane de dolari pentru Ucraina

Statele Unite au livrat Ucrainei ajutor militar in valoare de 60 de milioane de dolari, inclusiv rac.

Noi finantari de 500.000-1,3 milioane euro pentru firme IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc, de 500. 000-1,3 milioane de euro, printr-un fond de investitii sustinut de Uniunea Europeana, lansat joi.

Administratia Trump pregateste un program de investitii de 1.000 de miliarde de dolari pentru infrastructura

Administratia Trump pregatete un program in valoare de 1. 000 de miliarde de dolari in domeniul infrastructurii, concentrat pe proiecte din sectorul transporturilor, in cadrul masurilor de revigorare a celei mai mari economii din lume, a declarat marti o sursa apropiata situatiei.

TransferGo a primit o finantare de 10 milioane dolari

Platforma online TransferGo, folosita si de romanii plecati in strainatate sa trimita bani acasa, a obtinut, marti, o noua investitie, in valoare de 10 milioane de dolari, din partea unor fonduri de capital de risc, scrie TechCrunch.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )