Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou proiect de rezolutie autorizeaza o interventie militara americana de 90 de zile in Siria

Hotnews Hotnews,
 Un nou proiect de rezolutie autorizeaza o interventie militara americana de 90 de zile in Siria

Un nou proiect de rezolutie parlamentara, din care AFP a obtinut o copie, a fost elaborat marti de Senatul american pentru a-i permite lui Barack Obama sa lanseze atacuri militare in Siria timp de 60 de zile, cu o posibila extensie de 90 de zile. continuă pe Hotnews

SUA: Un nou proiect de lege limiteaza loviturile militare in Siria la 90 de zile

Un nou proiect de rezolutie parlamentara a fost elaborat marti in Senatul american pentru a-l autoriza pe presedintele Barack Obama sa declanseze lovituri militare in Siria pe o perioada de 60 de zile, cu posibilitatea extinderii la 90 de zile.

Ministru sirian: o interventie militara americana in Siria ar ajuta al-Qaeda

Orice ofensiva militara condusa de americani in Siria ar insemna sprijin pentru gruparea terorista al-Qaeda si afiliatii acesteia, explica adjunctul ministrului de Externe de la Damasc. in plus, gruparile de rebeli ajutate de americani sunt cele care au folosit arme chimice si nu fortele controlate de presedintele Bashar al-Assad, a continuat acesta.

Obama asteapta acordul Congresului pentru o interventie militara in Siria

Update 11:49 FBI sporeste supravegherea sirienilor din SUA Politia federala americana FBI) a consolidat supravegherea sirienilor care traiesc in Statele Unite ale Americii SUA), cu scopul de a preveni orice actiune de repesalii in cazul unor atacuri americane impotriva Siriei, informeaza astazi publicatia The New York Times NYT).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )