Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un nou protest este anuntat duminica la Pitesti fata de legea amnistiei si gratierii

Adevărul Adevărul,
Un nou protest este anuntat duminica la Pitesti fata de legea amnistiei si gratierii

O noua runda de proteste fata de legea amnistiei si gratierii este anuntata, duminica seara, incepand cu ora 17. 00, la Pitesti, in Piata Vasile Milea, acolo unde au protestat sute de oameni si acum o saptamana. Protestul este aprobat de catre autoritatile locale. continuă pe Adevărul

Constanta iese din nou in strada. Protestul anuntat pentru duminica seara, la Prefectura

Un nou protest se anunta in seara de duminica, 29 ianuarie, la Constanta. Pe platoul din fata Prefecturii, demonstrantii sunt chemati de la ora 17, pentru a manifesta impotriva legii amnistiei si gratierii pregatite de Guvernul PSD.

Un nou protest fata de legea amnistiei si gratierii, anuntat duminica la Ploiesti

A treia runda de proteste fata de legea amnistiei si gratierii este anuntata, duminica seara, incepand cu ora 17. 00, la Ploiesti, in fata sediului Palatului Administrativ.

Un nou protest la Cluj fata de gratiere: Suntem cu ochii pe ei, deoarece putem avea parte de o surpriza oricand

Dupa ce peste 5. 000 de clujeni au protestat saptamana trecuta in centrul Clujului, o noua manifestatie este anuntat pentru duminica, 29 ianuarie, in Piata Unirii, de la ora 17.

Un nou protest la Braila, pe platoul din Piata Independentei, fata de legile cu dedicatie pregatite de PSD

Sa spunem NU legilor cu dedicatie, sa spunem NU coruptiei, sa spunem DA statului de drept, sa le aratam ca ne pasa! Acesta este indemnul care circula pe retelele de socializare, in Braila, chemand cat mai multi participanti la o adunare de protest programata pentru duminica, 29 ianuarie, pe platoul din Piata Independentei, intre orele 17.

Un nou protest in fata Prefecturii din Suceava fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal

Sucevenii vor iesi din nou in strada pentru a protesta fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Acestia se vor aduna incepand cu ora 17. 00, la Prefectura Suceava.

Un nou protest fata de proiectul de gratiere va avea loc la Iasi. Protestatarii si-au dat intalnire in Piata Unirii

Iesenii s-au mobilizat din nou pe retelele sociale si sunt asteptati sa participe la un nou protest fata de proiectul de gratiere si cel de modificare a legislatiei penale.

Un nou protest impotriva proiectului de gratiere va avea loc la Iasi. Protestatarii sunt asteptati in Piata Unirii

Iesenii s-au mobilizat din nou pe retelele sociale si sunt asteptati sa participe la un nou protest fata de proiectul de gratiere si cel de modificare a legislatiei penale.

Un nou miting de protest anuntat la Alba Iulia fata de gratiere, amnistie si modificarea codului penal

Un nou protest fata de gratiere, amnistie si modificarea condului penal este anuntat la Alba Iulia pentru duminica seara, 29 ianuarie. Organizatorii anunta inceperea actiunii la ora 18. 00, in fata sediului Prefecturii Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )