Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un nou tratament pentru coronavirus va fi folosit in Romania: cel cu plasma umana hiperimuna

Hotnews Hotnews,
 Un nou tratament pentru coronavirus va fi folosit in Romania: cel cu plasma umana hiperimuna

In curand, romanii infectati cu coronavirus vor putea fi tratati cu plasma umana hiperimuna. Ministerul Sanatatii si Besmax Pharma Distribution au semnat un protocol pentru donarea a trei echipamente de plasmafereza si 3000 de kituri de colectare de plasma, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. continuă pe Hotnews

Tratament special pentru pacientii din Romania: ministrul a anuntat ca are deja 3 aparate

Ministerul Sanatatii va folosi un nou tratament pentru cei care sufera de COVID-19, care implica utilizarea unei cantitati de plasma de la cei vindecati. Persoanele infectate cu noul virus.

Cati romani au fost testati pentru coronavirus? Deocamdata, autoritatile stiu doar numarul testelor folosite, nu si al persoanelor Ziua in care au fost raportate cele mai mari date

Pana joi, in Romania au fost folosite 28. 483 de teste pentru coronavirus. Asta nu inseamna insa ca acelasi este numarul persoanelor care au fost testate, pentru ca autoritatile nu au centralizat si aceste date. Unii pacienti au fost testati de mai multe ori.

Primul tratament pentru diabet, testat cu succes: un soarece s-a vindecat complet

Nu mai putin de 420 de milioane de oameni sufera pe intregul mapamond de diabet. in acest context, oamenii de stiinta cauta de mult timp un tratament care sa te vindece, nu doar sa aplaneze.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 133

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 133.

Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din Romania, 638 sunt doar din Suceava

Din totalul celor 2. 245 de cazuri de coronavirus inregistrate la nivel national, 638 sunt doar din Suceava, au anuntat, marti, reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica GCS).

VACCIN PENTRU CORONAVIRUS: Compania Johnson and Johnson vrea sa inceapa testele pe oameni, in septembrie

Cercetatorii gigantului farma Johnson and Johnson din SUA planuiesc sa inceapa testele clinice ale vaccinului anti-coronavirus pe oameni, in luna septembrie, iar la primele doze ar urma sa fie gata la inceputul anului viitor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )