Libnet.ro
UNICEF

09:15

O noua afacere dubioasa intre acolitii lui Traian Basescu. Tun de milioane de lei la bugetul de stat

Antena3 Antena3,
O noua afacere dubioasa intre acolitii lui Traian Basescu. Tun de milioane de lei la bugetul de stat

O noua afacere dubioasa intre apropiatii lui Traian Basescu a fost descoperita de Jurnalul National. Milioane de lei de la bugetul de stat au mers catre firma unui apropiat al familiei Basescu, care a obtinut. continuă pe Antena3

Replici dure intre fostul presedinte Traian Basescu si Oreste Teodorescu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o disputa verbala cu ziaristul Oreste Teodorescu si cu senatorul PNL Tudor Barbu, in direct la B1 TV, la emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin.

Replici dure intre fostul presedinte Traian Basescu si Oreste Teodorescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o disputa verbala cu ziaristul Oreste Teodorescu si cu senatorul PNL Tudor Barbu, in direct la B1 TV, la emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin.

Capatana, nou atac la adresa lui Traian Basescu: Are un caracter INFECT!

La iesirea de la instanta din Constanta, Marian Capatana a lansat un nou atac la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Acesta a spus ca Traian Basescu este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a intam.

Lucian Bolcas: Vasile Blaga este dusmanul de moarte al lui Traian Basescu

Avocatul Lucian Bolcas a vorbit, vineri, la Subiectiv despre situatia lui Vasile Blaga, denuntat in dosarul ginerului sau. Despre domnul Blaga primul care a facut vorbire a fost Traian Basescu. Lui i se face dre.

Traian Basescu il face lichea pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele l-a acuzat de blat cu Ponta

Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis este o lichea, dupa ce seful statului a scris, in ultima sa carte, ca au existat in campania electorala indicii puternice in ceea ce priveste un blat Basescu-Ponta.

Traian Basescu, mesaj dur dupa ce a fost acuzat de blat cu Ponta si Iohannis: Dragi lichele, nu sunt alocabil nici macar atunci cand sunt singur. Actualul presedinte, fara prea multe principii si prea mandru de el

Fostul presedinte Traian Basescu transmite, pe contul sau de Facebook, un mesaj adresat lui Iohannis si Ponta. Actualul sef al statului il acuza pe primul-ministru ca a facut blat cu Traian Basescu, in timp c.

Dosarul Casa din Mihaileanu a fost redeschis: Traian Basescu, acuzat ca si-a facut cadou un imobil (VIDEO)

Dosarul Casa din Mihaileanu a fost redeschis marti de catre Tribunalul Bucuresti, deoarece exista suspiciuni cu privire la modul de achizitie a unui imobil de catre fostul sef al statului, Traian Basescu,.

De ce a dat instanta unda verde pentru anchetarea lui Traian Basescu in dosarul Casa din Mihaileanu

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale. Asa se arata in motivarea deciziei prin care Judecatoria Sectorului 1 a fost de acord cu propunerea procurorilor de redeschidere a dosarului.

Judecatoria Sectorului 1, despre dosarul Casa din Mihaileanu: Traian Basescu, cercetat pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii. Faptele nu s-au prescris

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale, arata Judecatoria Sectorului 1, potrivit Mediafax.

Omar Hayssam, dezvaluiri pe Facebook despre Traian Basescu si spatiile comerciale pe care i le-a dat medicului Yassin

Din spatele gratiilor, Omar Hayssam vorbeste despre legaturile dintre Traian Basescu si doctorul Mohammad Yassin. Reporterii Antenei 3 au pornit in cautarea cladirilor despre care vorbeste Hayssam in postarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )