Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua aplicatie pe Aeroportul Otopeni pentru fluidizarea traficului. Cum se completeaza declaratia epidemiologica

Adevărul Adevărul,
Noua aplicatie pe Aeroportul Otopeni pentru fluidizarea traficului. Cum se completeaza declaratia epidemiologica

Ministerul Transporturilor a anuntat vineri lansarea unei aplicatii pentru completarea declaratiei epidemiologice de catre pasagerii care intra in tara prin fluxul de sosiri al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti. continuă pe Adevărul

VIDEO Ce masuri de protectie s-au luat la Aeroportul Otopeni si ce trebuie sa faca pasagerii

Pandemia de COVID-19 a fortat Aeroportul International Henri Coanda Otopeni-Bucuresti sa ia o serie de masuri suplimentare de protectie la imbarcarea si debarcarea pasagerilor. Compania Aeroporturi Bucuresti a prezentat un scurt video de orientare cu noile masuri, precum si cu sfaturi pentru pasagerii care urmeaza sa tranziteze aeroportul.

UPDATE Cadre militare implicate in furturile de produse de lux din containere incarcate in avioane pe Aeroportul Otopeni

Cadre militare din Ministerul Apararii Nationale si din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov sunt implicate in reteaua acuzata de furturi de produse de lux din containerele incarcate la bordul avioanelor de pe Aeroportul Henri Coanda, astfel ca dosarul penal este instrumentat de Parchetul Militar al Tribunalului Militar Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al parchetului, Daniela Dediu.

PERCHEZITII LA AEROPORTUL OTOPENI Produse de lux furate din avioane

Politistii bucuresteni fac in aceasta dimineata perchezitii la 28 angajati ai Aeroportului Otopeni Henri Coanda si ai firmei de catering Dnata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )