Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua bere cu ghimbir, in teste la Agronomia din Iasi. Studentii sunt incantati de produsul obtinut

Adevărul Adevărul,
O noua bere cu ghimbir, in teste la Agronomia din Iasi. Studentii sunt incantati de produsul obtinut

In cadrul testarilor finale sunt apreciate calitatea spumei, timpul de spargere a acesteia, culoarea, aroma si prezenta bioxidului de carbon. Studentii care au participat la testare, inclusiv la degustare in cadrul laboratoarelor de analiza senzoriala, sunt incantati de produsul obtinut. continuă pe Adevărul

Cine este medicul care a inlocuit-o pe Carmen Dorobat din functia de manager al Spitalului de boli infectioase din Iasi

Medicul Carmen Dorobat a fost inlocuita din functia de manager al spitalului de boli infectioase din Iasi cu Florin Rosu, seful ATI al spitalului. Noul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Costel.

O familie din Iasi s-a mutat in Zanzibar din cauza restrictiilor Covid. E mai ieftin aici de trait

O familie de ieseni a decis sa paraseasca tara si sa se mute in Zanzibar, Tanzania, ca un raspuns original la masurile dure adoptate de autoritatile romane in contextul pandemiei de Covid-19, scrie Ziarul de Iasi. in luna septembrie a acestui an, Aneta Jechiu a hotarat impreuna cu sotul ei sa isi retraga cei trei copii din sistemul public de invatamant si sa ii educe in sistem homeschooling, iar dupa ce au pus la punct ultimele detalii cu privire la modul in care vor administra de la distanta micile afacerile din tara, au plecat in calatoria vietii lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )