Libnet.ro
UNICEF

09:01

Noua Comisie Europeana a fost investita de Parlament cu o majoritate larga. Adina Valean este comisar european din partea Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua Comisie Europeana a fost investita de Parlament cu o majoritate larga. Adina Valean este comisar european din partea Romaniei

Noua Comisie Europeana condusa de Ursula von der Leyen a primit miercuri votul de incredere din partea Parlamentului European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg. S-au inregistrat 461 de voturi pentru, 157 de voturi. continuă pe Wall-Street Ro

Noua Comisie Europeana a fost votata: Adina Valean, comisar la Transporturi din partea Romaniei

Noua Comisie Europeana, condusa de Ursula von der Leyen, a fost votata miercuri de Parlamentul European reunit in sesiune plenara la Strasbourg, informeaza agentiile de presa internationale. Viitorul.

Be EU. Parlamentul European se pregateste sa voteze noua Comisie Europeana

Parlamentul European se pregateste sa voteze noua comisie europeana, insa sunt mari intarzieri in procedura. Statele membre ale Uniunii Europene au validat luni lista celor propusi sa fie membri ai.

Noua Comisie Europeana urmeaza sa fie votata in Parlamentul European

Noua Comisie Europeana va fi votata miercuri in Parlamentul de la Strasbourg. Eurodeputatii vor dec.

Noua Comisie Europeana, in fata votului de investitura

Viitoarea componenta a Comisiei Europene se pregateste de validarea Parlamentului European. Noua Comisie Europeana prezidata de presedintele ales Ursula von der Leyen ar urma sa obtina increderea eurodeputatilor, in sedinta de miercuri, 27 noiembrie, a Legislativului European.

VIDEO Noua Comisie Europeana, aprobata de plenul Parlamentului European. Ursula von der Leyen: Statul de drept este temelia noastra. Trebuie sa ne asiguram ca este respectat peste tot

Parlamentul European a aprobat miercuri noua Comisie Europena, dupa ce presedinta aleasa Ursula von der Leyen si-a prezentat echipa si programul in plenul PE reunit la Strasbourg in cursul diminetii. Sefa Executivului european care isi va incepe, oficial, mandatul de la 1 decembrie, a spus ca statul de drept este fundamentul UE si nu poate exista niciun fel de compromis in privinta regulilor sale, cu toate ca au existat unele critici legate chiar de integritatea unor membri ai echipei sale. Ursula von der Leyen a mai spus ca, indiferent ce se va intampla cu Brexitul, relatia dintre UE si Marea Britanie ramane una solida, la fel si cea transatlantica, chiar daca exista si dispute. Presedintele CE a mai declarat ca usa UE ramane deschisa pentru statele din Balcani.

Noua Comisie Europeana, condusa de Ursula von der Leyen, votata de Parlamentul European

Comisia Europeana condusa de germanca Ursula von der Leyen, pentru perioada 2019 - 2024, a fost votata miercuri, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, cu 461 de voturi pentru, 157 impotriva si 89 de abtineri.

Noua Comisie Europeana spre aprobare luni

Parlamentul European se reuneste luni seara in sesiune plenara la Strasbourg, pentru a supune la vot componenta si programul viitoarei Comisii Europene, condusa de Ursula von der Leyen, relateza Agerpres.

Liderii principalelor grupuri europarlamentare, despre viitoarea Comisie Europeana

Liderii principalelor grupuri europarlamentare au vorbit la Strasbourg, despre viitoarea Comisie Europeana si votul care va avea loc miercuri in plenul Parlamentului European. Socialistii considera ca noul Consiliu de comisari e cea mai buna varianta, chiar daca, luati in parte, comisarii nu ar fi trecut de acest vot. Verzii spun ca nu ii impiedica sa mearga mai departe, in timp ce PPE asteapta un vot majoritar. GUE, care reprezinta stanga si extrema stanga, a anuntat ca nu va vota noua comisie.

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )