Libnet.ro
UNICEF

22:00

O noua companie este scoasa la licitatie. Care sunt conditiile privatizarii ale CFR Marfa

Antena3 Antena3,
O noua companie este scoasa la licitatie. Care sunt conditiile privatizarii ale CFR Marfa

Ministerul Transporturilor va fi singurul mandatat sa vanda CFR Marfa prin licitatie publica. Astazi, la Guvern, are loc o dezbatere prin care ministerului i se ofera drepturile legale pentru vanzarea. continuă pe Antena3

Australia. Biserica Romano-Catolica confirma peste 600 de cazuri de abuzuri sexuale in care sunt implicati copii

Biserica Romano-Catolica din statul Victoria, Australia, a confirmat ca exista peste 600 de cazuri de abuzuri sexuale in care sunt implicati preoti si copii, incepand din anii 1930 pana acum, conform BBC.

O fabrica de carne din Covasna este scoasa la vanzare cu 1,235 milioane de euro

Compania lichidatoare Info-Dip Insolvency Brasov scoate la vanzare prin licitatie incepand cu 1 octombrie o fabrica de procesare a carnii din judetul Covasna, in zona limitrofa a comunei Dalnic.

Care sunt beneficiile CEAIULUI.

Noi studii arata ca ceaiul este benefic in cazul dietelor si previne, totodata, aparitia bolilor legate de oase si a problmelor cardiovasculare, potrivit The Atlantic. Poate nu l-am asocia niciodata cu legumele verzi, insa ceaiul este o planta, iar flavonoizii extrasi din frunzele de ceai sunt similari cu fitochimicalele gasite in fructe si legume. Combinatia de cafeina si catechine din ceaiul verde ajuta atunci cand planuim sa scapam de cateva kilograme in plus. Consumul de ceai verde este .

Afla care sunt afectiunile unghiilor de care ai putea suferi fara sa stii!.

Unghiile sunt considerate oglinda frumusetii si sanatatii noastre, deoarece reflecta modul in care avem grija de noi si arata cat de atenti suntem la detaliile care par nesemnificative. Unghiile ne ajuta sa avem un aspect ingrijit. In plus, starea in care se afla unghiile noastre poate reprezenta un semnal de alarma cu privire la existenta unor boli ale organismului nostru. De aceea, ingrijirea unghiilor este la fel de importanta precum ingrijirea celorlalte zone ale corpului. Modificarea .

Cultura chinezeasca in imagini. Care sunt cele mai de pret lucruri ale chinezilor

Huang Qinqjun si-a petrecut aproape zece ani din viata calatorind prin China si realizand fotografii ale familiilor chineze alaturi de bunurile lor materiale. A convins mii de oamenii sa-si care toate.

ICCJ reia, luni, procesul in care sunt inculpati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie, luni, recursul procurorilor anticoruptie in procesul in care presedintele LPF Dumitru Dragomir si fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )