Libnet.ro
UNICEF

16:16

ICCJ reia, luni, procesul in care sunt inculpati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu

Antena3 Antena3,
ICCJ reia, luni, procesul in care sunt inculpati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie, luni, recursul procurorilor anticoruptie in procesul in care presedintele LPF Dumitru Dragomir si fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu sunt. continuă pe Antena3

Judecatoria sectorului 1 reia luni dezbaterile in procesul lui Dan Diaconescu, in care patronul OTV este acuzat de santaj

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia, luni, dezbaterile in procesul in care Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele, informeaza Mediafax.

Australia. Biserica Romano-Catolica confirma peste 600 de cazuri de abuzuri sexuale in care sunt implicati copii

Biserica Romano-Catolica din statul Victoria, Australia, a confirmat ca exista peste 600 de cazuri de abuzuri sexuale in care sunt implicati preoti si copii, incepand din anii 1930 pana acum, conform BBC.

FOTO: Cum arata stewardesele de la Hong Kong Airlines care sunt obligate sa invete KUNG FU.

Stewardesele companiei aeriene Hong Kong Airlines sunt obligate sa invete wing chun, un tip de kung fu care se bazeaza pe lupta de apropiere si este perfect adaptat pentru situatiile limita care pot aparea intr-un avion. Conform Wall Street Journal, oficialii companiei au declarat ca antrenamentele de arte martiale au rol publicitar si reprezinta o modalitate de a atrage atentia asupra faptului ca Hong Kong Airlines planuieste sa faca, in curand, o oferta initiala de actiuni. Citeste si FOTO: .

Vezi care sunt CELE MAI VECHI boli de care au suferit oamenii.

Cercetatorii s-au folosit de oase si date genetice pentru a stabili ce care au fost primele boli de pe Pamant, potrivit unei sinteze realizate de howstuffworks. com. Astfel, acestia au aflat ca oamenii sufereau, acum mii de ani, de holera, febra tifoida si tuberculoza, boli care au fost eradicate de curand sau cu care milioane de oameni se confrunta in continuare. Anomaliile prezentate de oase sunt o sursa foarte buna de identificare, spune Dr. Anne Grauer, antropolog la Universitatea Loyola, .

Afla de ce nu poti sa slabesti, care sunt greselile pe care le faci la sala de fitness ...

Chiar daca depui un efort considerabil la sala de fitness, rezultatele pot sa intarzie sa apara si nu vei putea pierde nici pe departe atatea kilograme cate ti-ai dorit. Faptul ca te straduiesti din rasputeri sa faci fata programului de fitness de la sala nu te ajuta foarte mult daca faci cateva greseli comune, este de parere antrenorul personal si expertul in fitness Louis Coraggio. Din fericire, exista multe metode prin care greselile pot fi evitate. Din momentul in care te vei obisnui sa .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )