Libnet.ro
UNICEF

15:15

Noua destinatie de studiu pentru romani: Olanda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Noua destinatie de studiu pentru romani: Olanda

Din ce in ce mai multi tineri romani sunt interesati de studiile in Olanda, datorita conditiilor ofertante in care se desfasoara procesul educational. in calitate de consultant educational pentru studii in strainatate ne confruntam in ultima perioada cu o crestere a aplicatiilor pentru universitatile olandeze, mai ales in contextul BREXIT, conform unui comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura devastatoare pentru romani. Pensiile si salariile vor fi afectate, suntem in capul listei la declin economic in UE

Romania este in capul listei la declin economic in UE, astfel ca pensiile si salariile vor fi afectate. Aceasta este lovitura devastatoare pentru romani. PIB-ul a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul al treilea din acest an, comparat cu perioada similara a anului 2019. Astfel, .

Dezastru pentru romani. Ce se intampla cu varza murata romaneasca, fix inainte de Craciun

Este dezastru pentru romani dupa ce au aflat ce se intampla cu varza murata romaneasca, fix inainte de Craciun. Varza romaneasca risca sa devina istorie, dupa ce pandemia si seceta au afectat foarte tare productia. Unele guri sustin ca taranii nu-si vor mai bate capul nici cu agricultura, nici cu varza murata, pe viitor. Veste .

Lovitura pentru romani! Cel mai consumat aliment, retras din magazine? Veste de ultima ora

ANPC cere interzicerea comercializaii painii si a produselor de panificatie nepreambalate prin autoservire fiindca reprezinta un pericol pentru consumatori, in contextul crizei sanitare, fiind produse care ar putea reprezenta o sursa de transmitere a virusului COVID-19. Noile reguli au fost trimise in aceasta saptamana Comisiei Europene spre avizare. Painea noastra cea de toate zilele, afectata .

Real Madrid, in pericol sa-l piarda gratis pe Sergio Ramos. Destinatie surpriza pentru spaniol

Sergio Ramos se afla pe final de contract cu Real Madrid. Veteranul din defensiva galacticilor ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu in vara anului 2021, iar urmatoarea destinatie ar fi chiar finalista UEFA.

Cum arata cele doua buletine de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca a elaborat si lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare pentru aprobarea modelelor, a dimensiunilor si a conditiilor de tiparire ale buletinelor de.

Klaus Iohannis: O felicit pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor din Republica Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea turului al II-lea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )