Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noua morti si mai multi raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua morti si mai multi raniti

ACTUALIZARE 10:50 Iohannis: Condamn cu fermitate atacul armat care a avut loc la Munchen Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul armat care a avut loc la Munchen, sustinand ca sunt necesare noi eforturi ale comunitatii internationale pentru a creste capacitatea de preventie si de actiune. *ACTUALIZARE 11:32 Autorul atacului de la Munchen, in sudul Germaniei, care a facut noua morti este un germano-iranian de 18 ani ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, a afirmat astazi seful politiei locale, scrie AFP. *ACTUALIZARE 10:25 MAE: Printre victime nu se afla cetateni romani. continuă pe Ziarul Bursa

Zece morti si mai multi raniti

ACTUALIZARE 16:55 Barack Obama: Statele Unite sunt alaturi de Germania Statele Unite sunt alaturi de Germania si condamna atacul din Munchen, a transmis vineri seara presedintele Barack Obama. *ACTUALIZARE 16:50 Angela Merkel: A fost o noapte oribila. inca suntem socati *ACTUALIZARE 15:21 MAE: Situatia a revenit la normal in Munchen, nu mai sunt restrictii de circulatie *ACTUALIZARE 10:50 Iohannis: Condamn cu fermitate atacul armat care a avut loc la Munchen *ACTUALIZARE 11:32 Autorul atacului de la Munchen, in sudul Germaniei, care a facut noua morti este un germano-iranian de 18 ani ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, a afirmat astazi seful politiei locale, scrie AFP. *ACTUALIZARE 10:25 MAE: Printre victime nu se afla cetateni romani.

Cel putin sase morti si mai multi raniti

Trei persoane cautate, vineri seara, de politia germana au produs cel putin sase morti si mai multi raniti in centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, au declarat surse din politie pentru AFP, bilant confirmat si de postul de televiziune BR. Politia a informat ca, potrivit martorilor, au existat trei atacatori cu carabine. De asemenea, politia a anuntat ca suspecteaza un atac terorist si autoritatile au instituit starea speciala cerandu-le oamenilor sa ramana in locuinte.

El este omul cu cei mai multi dinti in gura (VIDEO)

Persoana cu cei mai multi dinti in gura, respectiv 37, este Vijay Kumar V. A, din localitatea indiana Davangere. Barbatul are cinci dinti in plus fata de numarul mediu de dinti pe care il are.

Prahova: Circulatie ingreunata pe DN 1, pe sensul de urcare catre munte formandu-se coloane de masini pe mai multi km

Circulatia pe DN 1 se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, intre Ploiesti si Brasov, unde pe sensul de urcare catre munte s-au format coloane de masini pe mai multi kilometri intre Nistoresti si Comarnic si la intrarea in statiunea Busteni, informeaza News. ro.

Efectele epurarilor din sistemul militar din Turcia: Mai multi militari si politisti s-au sinucis

Mai multi militari si politisti turci s-au sinucis ori au incercat sa se sinucida dupa tentativa de lovitura de stat esuata si ca urmare a deciziilor luate de autoritatile de la Ankara privind.

Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza femeile care viziteaza obiectivele turistice din Roma (VIDEO)

Situatie ingrijoratoare la Roma. Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza si cer sume uriase de bani femeilor pentru fotografii in fata obiectivelor turistice, informeaza B1.

VIDEO+FOTO. Atac armat la Munchen, cu noua morti. Cel de-al zecelea este autorul, un tanar german de origine iraniana, de 18 ani, care s-a sinucis. Drapelele, coborate in berna in Germania

Autorul atacului armat de la mall-ul Olympia este un german de origine iraniana in varsta de 18 ani din oras. Noua oameni au fost omorati, iar atacatorul s-a sinucis.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Atac armat la Munchen, cu noua morti. Cel de-al zecelea este autorul, un tanar german de origine iraniana, de 18 ani, care s-a sinucis

Autorul atacului armat de la mall-ul Olympia este un german de origine iraniana in varsta de 18 ani din oras. Noua oameni au fost omorati, iar atacatorul s-a sinucis.

Atac armat in Munchen. Politia: Sunt mai multi atacatori

Atacul armat de vineri de la centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, soldat cu pana la 15 morti potrivit media, ar fi comis de mai mult de o persoana, informeaza politia, care.

Cine sunt victimele atacatorului din Munchen: Sapte din cei noua morti, adolescenti

Sapte din cei noua oameni impuscati vineri noaptea, de catre tanarul de 18 ani, in Munchen, sunt adolescenti, informeaza The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )