Libnet.ro
UNICEF

15:15

Atac armat in Munchen. Politia: Sunt mai multi atacatori

Antena3 Antena3,
Atac armat in Munchen. Politia: Sunt mai multi atacatori

Atacul armat de vineri de la centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, soldat cu pana la 15 morti potrivit media, ar fi comis de mai mult de o persoana, informeaza politia, care. continuă pe Antena3

Atac armat la Munchen. Apel disperat al Politiei germane: Nu faceti asta!

Politia din Munchen, Germania, a lansat un apel catre cei care au fost prezenti la atacul armat dintr-un mall din centrul orasului: Va rugam nu postati fotografii sau filmulete cu.

Atac armat la Munchen: Simpatizanti ai ISIS isi exprima bucuria pe retelele de socializare

Simpatizanti ai ISIS si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare dupa atacul armat care a avut loc vineri intr-un centru comercial din Munchen, soldat cu mai multi morti si raniti, transmite.

Atac armat in Germania: Radiodifuzorul public Bayrischer Rundfunk anunta ca sase persoane au fost ucise la Munchen

Sase persoane au fost ucise vineri, intr-un atac armat la un restaurant McDonald039;s dintr-un mall din Munchen, anunta radiodifuzorul public Bayrischer Rundfunk BR), citat de Associated Press.

Atac la Munchen: Presedintele german condamna de atacul criminal

Presedintele german Joachim Gauck s-a declarat ingrozit de atacul criminal de la Munchen, din sudul tarii, care s-a soldat cu cel putin noua morti si mai multi raniti grav vineri seara, potrivit unui ultim bilant, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Marea Britanie: Trei persoane au murit, in urma unui atac armat

Trei persoane au murit, printre care si un presupus atacator, intr-un atac armat care a avut loc, marti, in apropierea unei piscine dintr-un oras din regiunea Lincolnshire din centrul Angliei, a anuntat politia.

Atac armat intr-un oras britanic: Trei persoane au murit, inclusiv cel care a deschis focul

Trei persoane au murit in timpul unui atac armat din Linconshire, potrivit Russia Today. Paramedicii au intervenit pe cale aeriana, iar echipaje de politie au fost vazute in exteriorul Complexului.

Nu ne gandim la evolutie pe termen lung: romanii aleg sa dea mai multi bani pe tigari si alcool decat pentru educatie

Romanii nu constientizeaza beneficiile pe care le aduc, pe termen lung, investitiile in educatie, prin care isi pot asigura un nivel de trai cel putin decent, si prioritare pentru ei sunt, mai degraba, petrecerea timpului liber, recreerea si micile.

Prahova: Circulatie ingreunata pe DN 1, pe sensul de urcare catre munte formandu-se coloane de masini pe mai multi km

Circulatia pe DN 1 se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, intre Ploiesti si Brasov, unde pe sensul de urcare catre munte s-au format coloane de masini pe mai multi kilometri intre Nistoresti si Comarnic si la intrarea in statiunea Busteni, informeaza News. ro.

Efectele epurarilor din sistemul militar din Turcia: Mai multi militari si politisti s-au sinucis

Mai multi militari si politisti turci s-au sinucis ori au incercat sa se sinucida dupa tentativa de lovitura de stat esuata si ca urmare a deciziilor luate de autoritatile de la Ankara privind.

Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza femeile care viziteaza obiectivele turistice din Roma (VIDEO)

Situatie ingrijoratoare la Roma. Mai multi barbati imbracati in centurioni molesteaza si cer sume uriase de bani femeilor pentru fotografii in fata obiectivelor turistice, informeaza B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )