Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cel putin sase morti si mai multi raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin sase morti si mai multi raniti

Trei persoane cautate, vineri seara, de politia germana au produs cel putin sase morti si mai multi raniti in centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, au declarat surse din politie pentru AFP, bilant confirmat si de postul de televiziune BR. Politia a informat ca, potrivit martorilor, au existat trei atacatori cu carabine. De asemenea, politia a anuntat ca suspecteaza un atac terorist si autoritatile au instituit starea speciala cerandu-le oamenilor sa ramana in locuinte. continuă pe Ziarul Bursa

Noua morti si mai multi raniti

ACTUALIZARE 10:50 Iohannis: Condamn cu fermitate atacul armat care a avut loc la Munchen Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul armat care a avut loc la Munchen, sustinand ca sunt necesare noi eforturi ale comunitatii internationale pentru a creste capacitatea de preventie si de actiune. *ACTUALIZARE 11:32 Autorul atacului de la Munchen, in sudul Germaniei, care a facut noua morti este un germano-iranian de 18 ani ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, a afirmat astazi seful politiei locale, scrie AFP. *ACTUALIZARE 10:25 MAE: Printre victime nu se afla cetateni romani.

Zece morti si mai multi raniti

ACTUALIZARE 16:55 Barack Obama: Statele Unite sunt alaturi de Germania Statele Unite sunt alaturi de Germania si condamna atacul din Munchen, a transmis vineri seara presedintele Barack Obama. *ACTUALIZARE 16:50 Angela Merkel: A fost o noapte oribila. inca suntem socati *ACTUALIZARE 15:21 MAE: Situatia a revenit la normal in Munchen, nu mai sunt restrictii de circulatie *ACTUALIZARE 10:50 Iohannis: Condamn cu fermitate atacul armat care a avut loc la Munchen *ACTUALIZARE 11:32 Autorul atacului de la Munchen, in sudul Germaniei, care a facut noua morti este un germano-iranian de 18 ani ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, a afirmat astazi seful politiei locale, scrie AFP. *ACTUALIZARE 10:25 MAE: Printre victime nu se afla cetateni romani.

Atac armat in Munchen: cel putin 10 morti, inclusiv autorul, care este un tanar german de origine iraniana

Un tanar german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, este autorul atacului comis vineri seara intr-un centru comercial din Munchen, unde a deschis focul si a ucis cel putin noua persoane, dupa care s-a sinucis. De asemenea, alti 16 oameni au fost.

Atentat sinucigas in capitala Afganistanului. Cel putin zece morti

Un atentat sinucigas s-a produs, sambata, in orasul Kabul, capitala Afganistanului, informeaza surse locale.

Cel putin 61 de morti si 207 de raniti intr-un atentat la Kabul

ACTUALIZARE 16:20 Cel putin 61 de persoane au fost ucise si 207 ranite astazi intr-un dublu atentat care a vizat o manifestatie pasnica la Kabul a comunitatii hazara, a anuntat un oficial din Ministerul Sanatatii din Afganistan, informeaza DPA.

VIDEO Dublu atentat sangeros la Kabul. Cel putin 61 de morti si 207 de raniti intr-un atac revendicat de Statul Islamic

Cel putin 61 de persoane au fost ucise si alte 207 ranite sambata intr-un dublu atentat care a vizat o manifestatie pasnica la Kabul a comunitatii hazara, a anuntat un oficial din Ministerul afgan al Sanatatii, potrivit DPA.

VIDEO Dublu atentat sangeros la Kabul. Cel putin 80 de morti si 231 de raniti intr-un atac revendicat de Statul Islamic

Cel putin 80 de persoane au fost ucise si alte 231 ranite sambata intr-un dublu atentat care a vizat o manifestatie pasnica la Kabul a comunitatii hazara, au anuntat autoritatile locale, potrivit agentiilor internationale de presa.

China: peste 16 milioane de persoane evacuate si cel putin 24 de morti, in urma unor inundatii

Cel putin 24 de persoane au murit in China, in urma unor inundatii provocate de ploi puternice, iar peste 16 milioane de persoane au fost evacuate, a anuntat sambata presa oficiala, citata de Reuters.

Peste 16 milioane de persoane evacuate si cel putin 24 de morti in China, in urma unor inundatii

Cel putin 24 de persoane au murit in China, in urma unor inundatii provocate de ploi puternice, iar peste 16 milioane de persoane au fost evacuate, potrivit Reuters.

Peste 16 milioane de persoane evacuate si cel putin 87 de morti in China, in urma unor inundatii

Cel putin 87 de persoane au murit in China, in urma unor inundatii provocate de ploi puternice, iar peste 16 milioane de persoane au fost evacuate, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )