Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noua persoane, ranite intr-un accident rutier.

România Liberă România Liberă,
Noua persoane, ranite intr-un accident rutier.

Noua persoane au fost ranite, in noaptea de joi spre vineri, in urma unui accident rutier pe DN 19, in localitatea Campulung la Tisa, trasmite Agerpres. Cinci persoane din microbuz au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la Centrul de Primiri Urgense al Spitalului orasenesc din SIghetu Marmatiei, potrivit ISU Maramures. Politia Rutiera Maramures cerceteaza cauzele producerii accidentului rutier. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Doua persoane ranite intr-un atac armat la o baza militara din SUA

Doua persoane au fost ranite, ieri, intr-un atac la o baza americana din Tennessee, la o luna de la moartea a 12 persoane ucise intr-o cladire a US Navy din Washington, a anuntat un purtator de cuvant al Marinei, informeaza AFP.

Brasov: Opt persoane, ranite, in urma unui accident in lant.

Opt persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN1, la iesirea din Brasov, intr-un accident in lant, relateaza Agerpres. In jurul orei 02. 40, soferul unei autoizoterme a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, a intrat pe contrasens si s-a tamponat cu doua autoturisme, a explicat purtarorul de cuvant al IPJ Brasov, Liviu Nagy. Totodata, autoizoterma a acrosat un al treilea autoturism, care venea din sens opus. In cele trei autoturisme se aflau opt persoane, .

Brasov: Opt persoane ranite in urma unui accident produs la iesirea din Predeal

Opt persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN1, la iesirea din Predeal. Un sofer al unei autoizoterme a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, si a.

Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident rutier, in timp ce se aflau in misiune

Doi politisti din Husi, judetul Vaslui, au murit, joi dimineata, intr-un accident rutier petrecut in timp ce se aflau in misiune. Soferul unei autoutilitare care circula pe sensul opus a incercat sa evite un.

Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident de masina. Traficul rutier s-a reluat.

Doi politisti au murit intr-un accident de masina, pe DN24, in judetul Vaslui, transmite B1. Masina in care se aflau politistii a fost lovita de un alt autoturism, al carui sofer incerca sa evite un animal care se afla pe strada. Traficul rutier pe DN24 a fost blocat pana in jurul orei 07. 30, arata informatiile Centrului Infotrafic. Stire in curs de actualizare.

UPDATE. Vaslui: Doi politisti au murit intr-un accident de masina.

Doi politisti din Vaslui au murit, joi, intr-un accident rutier, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de o autoutilitara de transport paine, in Muntenii de Jos, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 24 Vaslui-Barlad, dupa ce soferul unei autoutilitare a incercat sa evite o vaca aparuta pe sosea si a intrat pe contrasens, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub. Dupa ce a lovit animalul cu partea laterala a masinii, soferul .

Dolly Parton, implicata intr-un accident de masina

Cantareata de muzica country Dolly Parton a fost implicata, luni, intr-un accident de masina si a fost transportata cu o ambulanta la spitalul de urgenta Vanderbilt din orasul american Nashville. Dolly.

VIDEO Dolly Parton, implicata intr-un accident de masina

Cantareata de muzica country Dolly Parton a fost implicata, luni, intr-un accident de masina si a fost transportata cu o ambulanta la spitalul de urgenta Vanderbilt din orasul american Nashville.

Victor Ponta, mesaj catre ministri: Sa nu ezitati sa luati masuri de indepartare a oricarei persoane banuite intr-un fel sau altul de fapte de coruptie

Premierul Victor Ponta considera ca anumite cazuri de coruptie aparute in ultima vreme sunt metehne vechi care se scot cu greu. De asemenea, a cerut ministrilor sa puna la dispozitie, atat procurorilor, cat si presei, toate datele pe care le detin despre aceste cazuri. O sa va cer tuturor ministrilor, structurilor din subordine sa puneti la dispozitie, in modul cel mai transparent, atat procurorilor, cat si media, daca e cazul, toate datele si sa nu ezitati sa luati masuri de indepartare a oricarei persoane banuite intr-un fel sau altul de fapte de coruptie, a spus Victor Ponta, la inceputul sedintei de guvern de vineri.

FOTO Doi tineri din Neamt au murit intr-un accident cumplit de masina in Italia

Masina in care se aflau cinci persoane s-a izbit violent de un copac in centrul orasului Vigonza, in apropiere de Padova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )