Libnet.ro
UNICEF

00:07

O noua urmarire ca in filme, in Romania. Un barbat a fost impuscat de politisti

Antena3 Antena3,
O noua urmarire ca in filme, in Romania. Un barbat a fost impuscat de politisti

Un barbat a fost impuscat de politisti in Prahova, dupa o urmarire ca in filme. Agresorul i-a amenintat cu un cutit pe agenti. Totul s-a petrecut aproape de miezul noptii. Oamenii legii au vrut sa opreasca masina in care se afla barbatul pentru ca erau incalcate interdictiile privind circulatia pe timp de noapte in stare de alerta. continuă pe Antena3

Urmarire ca in filme in Botosani: Un barbat care a refuzat sa opreasca masina la un filtru a murit dupa ce a fost impuscat de politisti

Incident grav produs joi in Botosani. Un barbat in varsta de 37 de ani care a refuzat sa opreasca la filtrele de politie a murit dupa ce politistii au tras asupra masinii sale. Oamenii legii au.

Sofer mort dupa o urmarire ca in filme. A fost impuscat dupa ce a incercat sa izbeasca o masina a Politiei

Un sofer a murit dupa ce a fost impuscat de politisti. Barbatul circula cu viteza si nu a oprit la semnalele politistilor. Mai mult decat atat, in timpul urmaririi a incercat sa se izbeasca cu masina in autospecialele Politiei.

Fostul guvernator al unui stat din Mexic a fost impuscat mortal in toaleta unui restaurant

Fostul guvernator al statului Jalisco din Mexic, Aristoteles Sandoval, a fost impuscat in spate in toaleta unui restaurant din statiunea Puerto Vallarta. Oficialul a fost grav ranit si a murit la scurta vreme dupa ce a fost transportat la spital, informeaza The Guardian.

Barbat impuscat de politisti dupa o urmarire in trafic. Soferul masinii a fost gasit in cele din urma de autoritati -UPDATE

Un barbat in varsta de 23 ani a fost impuscat in picior, vineri seara, de politisti dupa ce masina in care se aflau alte 5 persoane nu a oprit la semnalele agentilor pe raza localitatii Valenii de Munte, au informat, sambata, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova. Soferul masinii care fugise initial a fost gasit de politisti.

Barbat impuscat mortal de politisti dupa ce a lovit patru masini de Politie, in Botosani

Un barbat a fost impuscat de politisti, dupa ce a lovit patru masini de Politie intr-o urmarire in judetul Botosani. in total, agentii au tras 17 focuri de arma, iar un glont l-a nimerit pe sofer, acesta fiind in stare grava.

Asasinat in Mexic: Un fost guvernator a fost impuscat in toaleta unui restaurant

Aristoteles Sandoval lua cina cu alte patru persoane cand s-a ridicat de la masa pentru a merge la toaleta, unde a fost impuscat in spate, a precizat procurorul general Gerardo Octavio Solis, potrivit The Guradian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )