Libnet.ro
UNICEF

17:15

Fostul guvernator al unui stat din Mexic a fost impuscat mortal in toaleta unui restaurant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul guvernator al unui stat din Mexic a fost impuscat mortal in toaleta unui restaurant

Fostul guvernator al statului Jalisco din Mexic, Aristoteles Sandoval, a fost impuscat in spate in toaleta unui restaurant din statiunea Puerto Vallarta. Oficialul a fost grav ranit si a murit la scurta vreme dupa ce a fost transportat la spital, informeaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Asasinat in Mexic: Un fost guvernator a fost impuscat in toaleta unui restaurant

Aristoteles Sandoval lua cina cu alte patru persoane cand s-a ridicat de la masa pentru a merge la toaleta, unde a fost impuscat in spate, a precizat procurorul general Gerardo Octavio Solis, potrivit The Guradian.

Mexic: Fostul guvernator Aristoteles Sandoval a fost asasinat

Aristoteles Sandoval, fost guvernator al statului mexican Jalisco, a fost asasinat, vineri, in toaleta unui restaurant din statiunea Puerto Vallarta, informeaza Reuters.

Fost secretar de stat din Ministerul Transporturilor, trimis in judecata de DNA

Fostul secretar de stat Valentin Raducu Preda din Ministerul Transporturilor a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, alaturi de reprezentantul unei firme, acuzat de complicitate la aceasta infractiune si la spalare de bani.

O noua urmarire ca in filme, in Romania. Un barbat a fost impuscat de politisti

Un barbat a fost impuscat de politisti in Prahova, dupa o urmarire ca in filme. Agresorul i-a amenintat cu un cutit pe agenti. Totul s-a petrecut aproape de miezul noptii. Oamenii legii au vrut sa opreasca masina in care se afla barbatul pentru ca erau incalcate interdictiile privind circulatia pe timp de noapte in stare de alerta.

Sofer mort dupa o urmarire ca in filme. A fost impuscat dupa ce a incercat sa izbeasca o masina a Politiei

Un sofer a murit dupa ce a fost impuscat de politisti. Barbatul circula cu viteza si nu a oprit la semnalele politistilor. Mai mult decat atat, in timpul urmaririi a incercat sa se izbeasca cu masina in autospecialele Politiei.

Guvernul a aprobat alocarea unui ajutor de stat din Fondul de rezerva pentru sustinerea activitatii aeroporturilor regionale

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de joi alocarea sumei din 20,72 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru sustinerea.

Demisie in Guvern. Un secretar de stat din Ministerul Finantelor a fost eliberat din functie, la cerere

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Sebastian Ioan Burduja a fost eliberat din functie la cerere, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Nicolae Ciuca publicata miercuri in Monitorul Oficial, scrie.

33.000 de articole pirotehnice interzise au fost gasite in casa unui barbat din Ilfov. Persoana in cauza este cercetata in stare de libertate

Miercuri dimineata, politistii din cadrul Politiei Capitalei au efectuat perchezitii pe raza judetului Ilfov. iN urma perchezitiei, organele legii au descoperit 33. 000 de articole pirotehnice interzise,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )