Libnet.ro
UNICEF

18:46

Sofer mort dupa o urmarire ca in filme. A fost impuscat dupa ce a incercat sa izbeasca o masina a Politiei

Adevărul Adevărul,
Sofer mort dupa o urmarire ca in filme. A fost impuscat dupa ce a incercat sa izbeasca o masina a Politiei

Un sofer a murit dupa ce a fost impuscat de politisti. Barbatul circula cu viteza si nu a oprit la semnalele politistilor. Mai mult decat atat, in timpul urmaririi a incercat sa se izbeasca cu masina in autospecialele Politiei. continuă pe Adevărul

Cine era soferul mort dupa o urmarire ca in filme in judetele Iasi si Botosani

Informatii de ultima ora despre soferul impuscat astazi de politistii care il urmareau. Potrivit unor surse, barbatul a fost condamnat in 2015 pentru trafic de minori si de persoane. Tanarul in varsta de 24 de ani conducea haotic pe o sosea din judetul Iasi.

Urmarire ca in filme in Botosani: Un barbat care a refuzat sa opreasca masina la un filtru a murit dupa ce a fost impuscat de politisti

Incident grav produs joi in Botosani. Un barbat in varsta de 37 de ani care a refuzat sa opreasca la filtrele de politie a murit dupa ce politistii au tras asupra masinii sale. Oamenii legii au.

Primele imagini de la locul in care un tanar a fost impuscat si ucis de politisti, in Botosani

Un tanar in varsta de 34 de ani a fost impuscat si ucis, astazi, de politisti, dupa o urmarire ca in filme care a inceput in Iasi si s-a terminat in satul Cotu din Botosani.

Un sofer a murit dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, care l-au urmarit si l-au impuscat

Un barbat care a fost impuscat joi de politisti in judetul Botosani, dupa ce a refuzat sa opreasca masina la semnalele acestora, a decedat.

Atac armat langa o biserica din New York. Atacatorul a fost impuscat de politie dupa ce a deschis focul asupra multimii strigand Omorati-ma! VIDEO

Un barbat a fost omorat de politia din New York, duminica, dupa ce a deschis focul asupra multimii stranse pentru un concert de colinde in fata unei biserici din oras.

DUPA CAZUL PENSIONARULUI CARE A INCERCAT SA SE INCENDIEZE Ministrul Muncii a dispus un control la Casa de Pensii Sector 6

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a dispus astazi demararea unui control la Casa de Pensii Sector 6, dupa ce un barbat nemultumit de calculul pensiei a incercat sa se incendieze in fata Ministerului Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

O vedeta care a trecut pe la Antena isi incearca acum norocul la Kanal D. Aceasta a fost concediata si considera ca vine cu forte proaspete in noul post de televiziune, dupa toate ce s-au petrecut. Despre cine este vorba? Detalii de la apropiatii vedetei. A fost concediata de la Antena, iar acum vrea sa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )