Libnet.ro
UNICEF

15:15

Noul coronavirus se transmite si pe cale sexuala? Ce au descoperit medicii unui spital din China

Hotnews Hotnews,
 Noul coronavirus se transmite si pe cale sexuala? Ce au descoperit medicii unui spital din China

Cercetatorii chinezi care au testat lichidul seminal al barbatilor cu Covid-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau in el noul coronavirus, ceea ce inseamna ca exista o mica posibilitate ca boala sa se transmita pe cale sexuala, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Noul coronavirus se poate transmite pe cale sexuala? Testele asupra unor barbati infectati ingrijoreaza oamenii de stiinta

Cercetatorii chinezi care au testat sperma barbatilor infectati cu COVID-19 au descoperit ca o parte dintre ei aveau noul coronavirus in lichidul seminal, ceea ce face ca boala sa poata fi transmisa sexual, scrie Reuters.

COVID-19 s-ar putea transmite pe cale sexuala. Ce au descoperit cercetatorii chinezi

Cercetatorii chinezi au descoperit probe de COVID-19 in sperma unui numar mic de barbati, ceea ce ar putea fi un semn ca noul coronavirus se raspandeste si prin transmitere sexuala, relateaza South China.

Bolnavii infectati cu noul coronavirus din Bistrita pot fi salvati cu ajutorul unui aparat de ultima generatie

Bolnavii in stare critica, infectati cu noul coronavirus din judetul Bistrita-Nasaud mai o sansa. Un aparat de ultima generatie pentru recoltarea plasmei a fost donat Spitalului Judetean din Bistrita. Astfel, o persoana vindecata de COVID-19 poate salva la randul sau persoane aflate la Terapie Intensiva.

Cercetatori: Un studiu genetic arata ca noul coronavirus s-a raspandit rapid in lume inca de la aparitia in China in perioada octombrie-decembrie 2019

Un studiu genetic efectuat pe mostre prelevate de la peste 7. 500 de persoane infectate cu COVID-19 sugereaza ca noul coronavirus s-a raspandit rapid in lume dupa ce a aparut in China, in perioada octombrie-decembrie 2019, transmite Reuters.

Italia urmeaza sa readuca in inchisori mafiotii eliberati de teama ca ar putea sa se infecteze cu noul coronavirus

Mafiotii in varsta, eliliberati din inchisori din cauza ingrijorarilor ca ar putea sa se infecteze cu noul coronavirus in centrele italiene de detentie aglomerate, ar putea fi reincarcerati in curand, a anuntat miercuri ministrul Justitiei, Alfonso Bonafede, in urma nemultumirilor publice, transmite Reuters.

Alte sase decese legate de noul coronavirus, confirmate. Bilantul mortilor ajunge la 864

Sase noi decese legate de infectia cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara, potrivit unui anunt al Grupului de Comunicare Strategica. Bilantul total al mortilor, in Romania, ajunge la 864.

Statul francez, dat in judecata pentru felul in care a gestionat noul coronavirus

Patruzeci si trei de bolnavi de covid-19 si rude ale unor victime ale acestei boli provocate de noul coronavirus au dat statul francez in judecata, acuzandu-l de proasta gestionare a crizei de sanatate, relateaza Le Parisien.

O pisica a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus in Spania

O pisica din Catalonia, Spania, a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza Xinhua, preluat de Agerpres.

Rusia inregistreaza peste 10.000 de contaminari cu noul coronavirus a sasea zi consecutiv

Numarul contaminarilor cu noul coronavirus a crescut cu 10. 699 in 24 de ore in Rusia, iar bilantul imbolnavirilor a crescut la 187. 859 de la inceputul epidemiei covid-19, a anuntat vineri Centrul rus de gestionarea crizelor, relateaza Reuters.

Unul dintre valetii personali ai lui Trump, un membru US Navy, testat pozitiv cu noul coronavirus

Un membru al Marinei americane US Navy), unul dintre valetii personali ai presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, ceea ce alimenteaza temeri cu privire la o eventuala contaminare a locatarului Casei Albe, dezvaluie CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )