Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numai de bine. Sustinerea copiilor vulnerabili pe perioada pandemiei

Antena3 Antena3,
Numai de bine. Sustinerea copiilor vulnerabili pe perioada pandemiei

Un studiu realizat de Salvati Copii a relevat faptul ca 40% dintre elevi nu au acces la educatie online. Posibilitatea de a primi educatie in aceste ultime luni dar si faptul ca nu au mai beneficiat de programul Cornul si laptele ii face pe acesti copii vulnerabili si ii marginalizeaza. continuă pe Antena3

VIDEO O jurnalista sexy din Croatia, protagonista intr-un videoclip-parodie despre cat de mult le lipseste italienilor fotbalul pe perioada pandemiei

Un cantec compus de un artist italian legat de cat de mult le lipseste fotbalul italienilor pe perioada pandemiei de coronavirus a devenit viral pe YouTube in doar o saptamana. Modelul care apare in videoclip este o cunoscuta jurnalista sportiva croata cu zeci de mii de fani pe Instagram si Facebook, iar versurile au fost compuse de un jurnalist croat.

IN PERIOADA PANDEMIEI: Masurile de siguranta si accesul la natura - prioritatile in alegerea vacantei

Masurile de siguranta bine puse la punct igiena impecabila, conditii de distantare) si accesul la natura sunt prioritatile romanilor in alegerea unei destinatii de vacanta post-pandemie in Romania, conform unui studiu despre preferintele de vacanta, realizat de ISense Solutions pentru Green Village 4 Resort din Delta Dunarii, in intervalul 15-20 mai.

Mai putin de 5% din microintreprinderi si IMM-uri au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Doar 1,6% dintre microintreprinderi si 4,3% din intreprinderile mici au inregistrat cresteri, in perioada Covid-19, semn ca au avut mai multa flexibilitate in a se adapta noilor cerinte si conditii.

Sub 5% dintre microintreprinderi si intreprinderile mici au inregistrat cresteri in perioada pandemiei

Doar 1. 6% dintre microintreprinderi si 4. 3% dintre intreprinderile mici au inregistrat cresteri, in perioada Covid-19, semn ca au avut mai multa flexibilitate in a se adapta noilor cerinte si conditii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )