Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un numar de patru banci au imprumutat 838 milioane lei de la BNR, pentru o saptamana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un numar de patru banci au imprumutat 838 milioane lei de la BNR, pentru o saptamana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a imprumutat ieri patru banci comerciale cu 837,9 milioane lei 190 milioane de euro) prin licitatia repo saptamanala, sub suma acordata saptamana trecuta, de 1,839 miliarde lei 415 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

Cheltuielile pentru ajutorul de somaj cresc cu 60 milioane lei. Indemnizatia medie lunara ramane 487 lei

Cheltuielile cu asistenta sociala acoperite din bugetul pentru somaj vor fi majorate cu 60 milioane lei, pentru achitarea indemnizatiilor de somaj catre un numar mediu anual de 158. 000 someri, fata de un numar mediu anual de 149. 000 someri avuti in vedere la inceputul anului, la elaborarea bugetului, anunta Mediafax. Cheltuielile pentru asistenta sociala vor fi majorate la prima rectificare bugetara din acest an, care va fi aprobata, marti, de Guvern.

Cheltuielile pentru ajutorul de somaj vor fi majorate cu 60 milioane lei, in timp ce indemnizatia medie lunara ramane 487 lei

Guvernul va majora cheltuielile cu asistenta sociala acoperite din bugetul pentru somaj cu 60 milioane lei, pentru achitarea indemnizatiilor de somaj catre 158. 000 de someri, in timp ce indemnizatia medie.

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Electrica are prevazute, pentru investitii, cheltuieli de 794,667 milioane lei

Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Electrica SA are alocate pentru acest an 8,58 milioane lei pentru plati compensatorii aferente disponibilizarilor de personal, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

Condescu, audiat de politisti: Echipa de fotbal Pandurii a primit 1,6 milioane lei din banii ...

Liderul sindical Marin Condescu, presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu, a fost audiat, luni, de politistii din Gorj, in legatura cu un contract de cesiune prin care echipa de fotbal a primit, in 2011, 1,6 milioane lei de la fosta SNLO. Banii erau destinati initial pentru tichetele de masa ale minerilor, potrivit Mediafax. Marin Condescu, presedintele Federatiei Nationale Mine Energie si al echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, a ajuns, luni, in jurul orei 9. 00, la sediul Politiei Judetene .

Camera Deputatilor vrea sa cumpere 50 de autoturisme cu 3,3 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat un contract de achizitii publice pentru cumpararea a 50 de autoturisme a caror valoare estimata este de 3,3 milioane de lei, fara TVA, suma necesara achitarii contravalorii masinilor fiind asigurata de bugetul de stat.

Camera Deputatilor vrea sa cumpere 50 de autoturisme cu 3,3 milioane lei, fara TVA

Camera Deputatilor a lansat, luni, un proiect de achizitii publice prin care intentionaza sa cumpere 50 de autoturisme cu o valoare de 3,3 milioane de lei, fara TVA, potrivit Mediafax. Licitatia va fi una.

VIDEO Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene: 600 milioane lei, corectii financiare pe programele cu fonduri UE suportate din bugetul de stat in acest an

Primele transe de corectii suportate din bugetul de stat, pentru Programele Operationale Regional si cel de Mediu, datorate greselilor de sistem se ridica la 600 milioane RON in acest an, a declarat pentru uelive. ro Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene. Alte sume vor fi aprobate in 2014, proportional cu valoarea cererilor de rambursare transmise Comisiei Europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )