Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Cheltuielile pentru ajutorul de somaj vor fi majorate cu 60 milioane lei, in timp ce indemnizatia medie lunara ramane 487 lei

Guvernul va majora cheltuielile cu asistenta sociala acoperite din bugetul pentru somaj cu 60 milioane lei, pentru achitarea indemnizatiilor de somaj catre 158. 000 de someri, in timp ce indemnizatia medie.

Cheltuielile pentru ajutorul de somaj cresc cu 60 milioane lei. Indemnizatia medie lunara ramane 487 lei

Cheltuielile cu asistenta sociala acoperite din bugetul pentru somaj vor fi majorate cu 60 milioane lei, pentru achitarea indemnizatiilor de somaj catre un numar mediu anual de 158. 000 someri, fata de un numar mediu anual de 149. 000 someri avuti in vedere la inceputul anului, la elaborarea bugetului, anunta Mediafax. Cheltuielile pentru asistenta sociala vor fi majorate la prima rectificare bugetara din acest an, care va fi aprobata, marti, de Guvern.

Electrica are prevazute, pentru investitii, cheltuieli de 794,667 milioane lei

Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Electrica SA are alocate pentru acest an 8,58 milioane lei pentru plati compensatorii aferente disponibilizarilor de personal, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

Contracte de 765 milioane de lei pentru deszapezire

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale vrea sa contracteze, pentru urmatorii doi ani, lucrari de intretinere pe timp de iarna a drumurilor din administrarea celor sapte directii regionale, in valoare de 765 milioane lei.

Un numar de patru banci au imprumutat 838 milioane lei de la BNR, pentru o saptamana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a imprumutat ieri patru banci comerciale cu 837,9 milioane lei 190 milioane de euro) prin licitatia repo saptamanala, sub suma acordata saptamana trecuta, de 1,839 miliarde lei 415 milioane de euro).

inca o zona centrala din Deva a intrat in modernizare: proiect european de 38 de milioane de lei pentru Opera

Reprezentantii Primariei municipiului Deva si cei ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Vest au semnat contractul de finantare a proiectului de reabilitare urbana a zonei Opera din Deva, in valoare de peste 38 de milioane de lei.

Condescu, audiat de politisti: Echipa de fotbal Pandurii a primit 1,6 milioane lei din banii ...

Liderul sindical Marin Condescu, presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu, a fost audiat, luni, de politistii din Gorj, in legatura cu un contract de cesiune prin care echipa de fotbal a primit, in 2011, 1,6 milioane lei de la fosta SNLO. Banii erau destinati initial pentru tichetele de masa ale minerilor, potrivit Mediafax. Marin Condescu, presedintele Federatiei Nationale Mine Energie si al echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, a ajuns, luni, in jurul orei 9. 00, la sediul Politiei Judetene .

Drumurile judetene au inghitit in acest an 18,5 milioane de lei

Reparatia drumurilor judetene s-a dovedit si in acest an o prioritate pentru Consiliul Judetean Ialomita. Desi lucrarile se demareaza cu incetinitorul, iar eficienta lor lasa de dorit, oficialii institutiei au taiat facturi de peste 18,5 milioane de lei pentru reparatia soselelor.

Camera Deputatilor vrea sa cumpere 50 de autoturisme cu 3,3 milioane lei

Camera Deputatilor a lansat un contract de achizitii publice pentru cumpararea a 50 de autoturisme a caror valoare estimata este de 3,3 milioane de lei, fara TVA, suma necesara achitarii contravalorii masinilor fiind asigurata de bugetul de stat.

Finantele vor suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu 1 miliard de lei, din care 300 milioane destinate pentru achizitia locuintelor construite de ANL (proiect)

Finantele vor sa modifice normelor metodologice in baza carora functioneaza programul Prima Casa astfel incat finantatorii care au optat pentru reutilizarea plafonului in conditiile impartirii riscurilor si pierderilor intre finantator si stat, sa fie obligati sa consume plafonul reutilizat pana la data de 31 decembrie 2013. Pentru anul 2013 se propune suplimentarea plafonului garantiilor cu 1 miliard RON, din care 300 milioane destinate pentru achizitia locuintelor construite de ANL, in scopul valorificarii stocului de locuinte ANL existent, iar garantiile se vor acorda numai in moneda nationala si se vor plati in moneda nationala, se arata intr-un proiect publicat luni. vezi proiectul in atasament).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )