Libnet.ro
UNICEF

21:45

Numarul 9 al lui Real Madrid, desemnat cel mai bun jucator francez in 2014

România Liberă România Liberă,
Numarul 9 al lui Real Madrid, desemnat cel mai bun jucator francez in 2014

Francezii si-au desemnat favoritul pentru anul 2014. Atacantul Karim Benzema, veritabilul numar 9 al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2014. continuă pe România Liberă

VIDEO Almeria-Real Madrid 1-4, iar Ronaldo a ajuns la 25 de goluri marcate

Real Madrid isi continua marsul triumfal in Spania si a reusit sa invinga categoric in deplasarea de la Almeria, unde s-a impus cu 4-1.

Champions League, tragere la sorti: Real Madrid vs PSG sau Barcelona vs Juventus, posibile meciuri in optimi

Luni va avea loc, la Nyon - de la ora 13:00, tragerea la sorti a partidelor din optimile Champions League. Cele 16 echipe au fost impartite in doua urne valorice, putand fi posibile dueluri precum Real Madrid vs PSG, Barcelona vs Juventus sau Bayern Munchen vs Arsenal.

VIDEO Almeria - Real Madrid 1-4/ De neoprit

Real Madrid si-a trecut in cont inca o victore in Primera Division a 13-a), dupa ce a castigat partida disputata pe terenul celor de la Almeria, scor 4-1. Ronaldo a bifat o dubla, iar Iker Casillas a aparat o lovitura de la 11 metri la 2-1 pentru galactici.

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa.

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, un jucator care evolueaza in Italia

Cel mai bun fotbalist al anului din Republica Moldova, in urma unui sondaj al federatiei de la Chisinau, a fost desemnat Artur Ionita, care evolueaza la echipa italiana Hellas Verona .

Cel mai sexy model din lume

Cel mai sexy model din lume este considerat Ben Dahlhaus si, contrar, asteptarilor, are un look de hipster la care putini s-ar fi asteptat. Iata cum arata cel pentru care suspina atat de multe femei.

Cel mai luxos yacht din lume! Costa 80 de milioane de lire sterline!

Cel mai luxos yacht din lume poarta denumirea de The Palmer Johnson, poarta semnatura Rolls-Royce Marine, iar constructia sa va fi terminata peste un an si jumatate. Cat despre pret, el se ridica undeva la 80 de milioane de lire sterline! .

Ce au cautat romanii pe Google in 2014: iPhone 6 este cel mai popular gadget

Google ne aratatopul cautarilor pentru 2014, cum face la fiecare sfarsit de an, si putem vedea ce a fost de interes pentru romani. Simona Halep si iPhone 6 iau primele doua locuri din top. Google e cel mai folosit motor de cautare in Romania, iar topulpublicat acum ne arata cine a fost de interes pentru romani. Astfel, Simona Halep, iPhone 6 si Rezultate Bacalaureat ocupa primele trei locuri in topul celor mai populare cautari. Urmeaza concursulEurovision,Robin Williams care a decedat in [].

Cotatia petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Cotatia petrolul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 5 ani, in contextul incetinirii cresterii economiei mondiale. Un baril de titei cu livrare in ianuarie a pierdut 24 de centi pana la 55,67 dolari, iar.

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor crede ca Romania trebuie sa se indrepte spre Vest. SUA, tara care a influentat cel mai mult in bine Romania

Un sondaj despre Romania realizat de Inscop Research la comanda cotidianului Adevarul arata ca majoritatea populatiei crede ca Romania trebuie sa se indrepte politic si militar inspre Vest. Cei mai multi dintre romani indica SUA drept tara care a influentat cel mai mult in bine evolutia Romania in ultimii 25 de ani. Detalii si grafice, in documentul atasat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )