Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Almeria-Real Madrid 1-4, iar Ronaldo a ajuns la 25 de goluri marcate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Almeria-Real Madrid 1-4, iar Ronaldo a ajuns la 25 de goluri marcate

Real Madrid isi continua marsul triumfal in Spania si a reusit sa invinga categoric in deplasarea de la Almeria, unde s-a impus cu 4-1. continuă pe Adevărul

VIDEO Almeria - Real Madrid 1-4/ De neoprit

Real Madrid si-a trecut in cont inca o victore in Primera Division a 13-a), dupa ce a castigat partida disputata pe terenul celor de la Almeria, scor 4-1. Ronaldo a bifat o dubla, iar Iker Casillas a aparat o lovitura de la 11 metri la 2-1 pentru galactici.

Real Madrid mai bate un record in Liga Campionilor, dupa meciul cu Ludogoret

Real Madrid a reusit sa mai doboare un record in Liga Campionilor, marti seara, dupa meciul cu Ludogoret. Echipa lui Ronaldo este prima din istoria Ligii care castiga toate meciurile din grupa doua sezoane la rand.

VIDEO Real Madrid - Ludogoret 4-0/ Punctaj maxim pentru galactici

Real Madrid s-a calificat en-fanfare in optimile Champions League, campioana Europei reusind sa castige toate partidele din Grupa B. In ultima disputa, galacticii au facut spectacol cu Ludogoret 4-0).

Real Madrid ameninta un record vechi de decenii

Campioana Europei, Real Madrid, se afla in pozitia de a dobori un record vechi de peste 30 de ani.

Liga Campionilor: Juventus - Atletico 0-0 / Real Madrid - Ludogorets 4-0 / Juventus, Monaco si Basel s-au calificat in optimi

Echipele Juventus Torino, FC Basel si AS Monaco s-au calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa rezultatele obtinute in ultima etapa a grupelor competitiei. Real Madrid a invins pe teren propriu Ludogorets, scor 4-0, in timp ce Arsenal a castigat in deplasarea de la Galatasaray, 4-1. Vezi in text rezultatele de marti si programul meciurilor de miercuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )