Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor crede ca Romania trebuie sa se indrepte spre Vest. SUA, tara care a influentat cel mai mult in bine Romania

Hotnews Hotnews,
 Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor crede ca Romania trebuie sa se indrepte spre Vest. SUA, tara care a influentat cel mai mult in bine Romania

Un sondaj despre Romania realizat de Inscop Research la comanda cotidianului Adevarul arata ca majoritatea populatiei crede ca Romania trebuie sa se indrepte politic si militar inspre Vest. Cei mai multi dintre romani indica SUA drept tara care a influentat cel mai mult in bine evolutia Romania in ultimii 25 de ani. Detalii si grafice, in documentul atasat. continuă pe Hotnews

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Majoritatea romanilor participa la programele de fidelizare ale retailerilor

Majoritatea romanilor participa la programele de fidelizare ale retailerilor. 80% dintre acestia sunt fani ai programelor de loialitate pe termen scurt derulate de retaileri, prin acumulare de puncte bonus, arata un studiu Nielsen.

Sondaj INSCOP: O majoritate covarsitoare a romanilor prefera democratia/ 30% dintre romani cred ca Traian Basescu este presedintele post-decembrist care a facut cele mai multe lucruri bune pentru tara

Dupa un sfert de secol de la caderea comunismului, romanii valorizeaza democratia intr-o proportie covarsitoare - 80,9%, releva un sondaj realizat de Inscop Research la comanda cotidianului Adevarul. Acelasi barometru mai arata ca un partid comunist ar fi votat de o pondere redusa din populatia Romaniei - 14,2% -, in timp ce o candidatura ipotetica a lui Nicolae Ceausescu ar intruni voturile a 17,1% dintre cetateni. Sondajul a fost realizat in perioada 27 noiembrie - 2 decembrie 2014 pe un esantion de 1076 persoane si este reprezentativ pentru populatia Romaniei de 18 ani si peste 18 ani. Eroarea maxima admisa a datelor este de 3%, la un grad de incredere de 95%.

Infografic sondaj INSCOP: Spre ce tari 'trag' romanii 150; cine ne-a facut rau si cine bine

Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul exploreaza azi cat de consolidata este, in randul populatiei, optiunea strategica de politica externa a Romaniei, precum si tarile percepute ca avand cea mai fasta.

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP - Romanii dau directia: spre Vest

Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul exploreaza azi cat de consolidata este, in randul populatiei, optiunea strategica de politica externa a Romaniei, precum si tarile percepute ca avand cea mai fasta contributie la evolutia noastra de la revolutie incoace.

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Care sunt tarile care ne-au facut cel mai mult bine si cel mai mult rau

Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul exploreaza azi cat de consolidata este, in randul populatiei, optiunea strategica de politica externa a Romaniei, precum si tarile percepute ca avand cea mai fasta contributie la evolutia noastra de la revolutie incoace.

Sondaj INSCOP: Care a fost cel mai bun presedinte post-decembrist

Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul deschide seria de micro-studii dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie cu un set de intrebari privind prestatia celor trei presedinti post-revolutionari, dar si cu.

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei post-decembriste

Barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul deschide seria de micro-studii dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie cu un set de intrebari privind prestatia celor trei presedinti post-revolutionari, dar si cu masurarea gradului de nostalgie dupa regimul comunist si conducatorul sau, Nicolae Ceausescu.

Avocata unui barbat torturat de CIA: Romania trebuie sa-si recunoasca rolul jucat!

Avocata unui barbat torturat de CIA sustine ca autoritatile de la Bucuresti trebuie sa-si recunoasca rolul pe care l-au jucat, dupa ce un raport publicat de Senatul american a evidentiat, fara sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )