Libnet.ro
UNICEF

00:07

Numarul imigrantilor romani in Marea Britanie a crescut intr-un an cu aproape 500%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul imigrantilor romani in Marea Britanie a crescut intr-un an cu aproape 500%

Marea Britanie se confrunta cu o crestere semnificativa a imigratiei, numai numarul romanilor crescand in perioada septembrie 2013 - septembrie 2014 cu 103. 900, ceea ce inseamna procentual o crestere de 468% fata de aceeasi perioada anterioara, relateaza AFP citand datele oficiale publicate joi de Oficiul National de Statistica al Marii Britanii. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul imigrantilor romani si bulgari din Marea Britanie a crescut semnificativ

Numarul romanilor si bulgarilor care au sosit in Marea Britanie in perioada iunie 2013-iunie 2014 a crescut semnificativ fata de anul anterior, contribuind la cresterea migratiei nete in aceasta tara,.

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie: transporta droguri de 10 mil. euro

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza site-ul de stiri britanic EADT24, scrie Mediafax .

Sofer roman care transporta cocaina in valoare de 10 milioane de euro, arestat in Marea Britanie

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza site-ul .

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie pentru ca transporta cocaina in camionul cu brazi de Craciun

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza Medaifax.

Marea Britanie si-a retras ultimii soldati din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras luni ultimele trupe din sudul Afganistanului, dupa 13 de ani de conflict in care sute de soldati britanici si-au pierdut viata, informeaza BBC. De la inceperea conflictului in 2001,.

Dupa 13 de ani de conflict, Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras luni ultimele trupe din sudul Afganistanului, dupa 13 de ani de conflict in care sute de soldati britanici si-au pierdut viata, informeaza AFP. O ceremonie organizata la baza aeriana.

Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului dupa 13 ani de razboi in care au fost ucisi sute de militari britanici, relateaza Mediafax.

Nu ne-am abtinut niciodata de la placerile vietii: cel mai longeviv cuplu din Marea Britanie,casatorit de 89 de ani

Kartari si Karam Chand s-au casatorit in 1925, in India, iar saptamana trecuta, duminica, au sarbatorit implinirea varstei de 102 ani, respectiv 109 ani, fiind nascuti in aceeasi zi. Mariajul celor doi soti dureaza de 89 de ani, record care le-a adus titlul neoficial de cel mai longeviv cuplu din Marea Britanie, tara unde s-au stabilit cu ani in urma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )