Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marea Britanie si-a retras ultimii soldati din sudul Afganistanului

B1 B1,
Marea Britanie si-a retras ultimii soldati din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras luni ultimele trupe din sudul Afganistanului, dupa 13 de ani de conflict in care sute de soldati britanici si-au pierdut viata, informeaza BBC. De la inceperea conflictului in 2001,. continuă pe B1

Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului dupa 13 ani de razboi in care au fost ucisi sute de militari britanici, relateaza Mediafax.

Dupa 13 de ani de conflict, Marea Britanie si-a retras ultimele trupe din sudul Afganistanului

Marea Britanie si-a retras luni ultimele trupe din sudul Afganistanului, dupa 13 de ani de conflict in care sute de soldati britanici si-au pierdut viata, informeaza AFP. O ceremonie organizata la baza aeriana.

Aviva vrea sa preia pentru 7 mld. euro principalul rival din Marea Britanie

Asiguratorul britanic Aviva a oferit 5,6 miliarde lire sterline 7,07 miliarde euro) in actiuni pentru preluarea companiei rivale Friends Life Group, cea mai mare tranzactie din industria de asigurari din Marea Britanie din ultimii 15 ani si care ar.

FOTOMiss Marea Britanie, dovada clara ca britanicele sunt urate

Noua regina a frumusetii din Marea Britanie, o tanara de 21 de ani, a povestit unui tabloid ca era hartuita des de colegi in copilarie, motiv pentru care a devenit foarte timida. Acum, ea trebuie sa faca fata criticilor jurnalistilor cehi, care spun ca nu este demna de titlul primit, fiind dovada clara ca britanicele sunt urate.

Imagini surprinse in locuinte private din Romania, publicate pe un site rusesc denuntat de Marea Britanie

Site-ul rusesc care difuzeaza imagini din intreaga lume, surprinse de camere de supraveghere conectate la Internet, include si inregistrari din locuinte private, magazine sau birouri din Romania, transmit sursele din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )