Libnet.ro
UNICEF

21:30

Numarul persoanelor decedate din cauza noului coronavirus a trecut de 1.200

România Liberă România Liberă,
Numarul persoanelor decedate din cauza noului coronavirus a trecut de 1.200

Inca cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul total al celor decedati ajungand. continuă pe România Liberă

Sapte noi decese din cauza noului coronavirus in Romania. Numarul mortilor a ajuns la 1166. Printre victime, un barbat de 33 de ani

Inca sapte persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 1166.

inca trei decese din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1176

Inca trei persoane au murit din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul a ajuns la 1176. Printre victime si un brasovean de 54 de ani, fara comorbiditati. in total, sambata 23 mai, au fost anuntate zece decese.

inca trei decese din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul a ajuns la 1173

Inca trei persoane au murit din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul a ajuns la 1173. Printre victime si un brasovean de 54 de ani, fara comorbiditati.

New York Times a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate din cauza coronavirusului (FOTO)

New York Times si-a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate pe teritoriul SUA din cauza coronavirusului. Statele Unite sunt de mai multe saptamani epicentrul pandemiei de COVID-19, cu peste 1,6 milioane de.

Pierdere incomensurabila: New York Times a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate din cauza Covid-19

In timp ce SUA se apropie de pragul de 100. 000 de decese legate de coronavirus, New York Times a umplut intreaga prima pagina a ziarului de duminica cu nume de victime ale bolii Covid-19 din intreaga tara, relateaza The Guardian.

Romania a depasit 1200 de morti din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor care au murit pe teritoriul Romaniei din cauza noului coronavirus a ajuns la 1.

Control de la Prefectura, DSP, ITM si ISU la Ambulanta Olt. Numarul persoanelor infectate din focar a ajuns la 24

Prefectul a emis un ordin de constituire a unei comisii mixte de control care va verifica, in urmatoarele trei zile, cele intamplate la Ambulanta Olt, unde numarul persoanelor infectate a ajuns la 24.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte opt persoane au murit. Bilantul deceselor a trecut de 1.200

Alte opt persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat luni la 1. 205, potrivit unei informari difuzate de Grupul de Comunicare Strategica. GCS a transmis si o rectificare in legatura cu decesul numarul 1. 178, anuntat duminica, respectiv cel al unei femei de 45 de ani, din judetul Botosani, fara alte afectiuni. Potrivit sursei citate, femeia a fost de fapt declarata vindecata.

INSP: 90% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului aveau cel putin o alta boala asociata

Un raport al Institutului National de Sanatate Publica INSP) arata ca 90,7% dintre persoanele decedate din cauza coronavirusului aveau comorbiditati asociate. Potrivit raportului, 76% dintre decese au fost inregistrate la persoane de peste 60 de ani.

Thailanda a inceput testarea vaccinului impotriva noului coronavirus pe maimute. Exista sperante ca acesta va fi gata pana anul viitor

Pandemia de coronavirus a facut peste 300. 000 de mii de victime in intreaga lume. Pe langa pierderile omenesti, economia a avut si ea de suferit din cauza masurilor restrictive impuse pentru a stopa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )