Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nume importante pe lista neagraa lui Donald Trump. Ce a patit avocatul Rudy Giuliani

B1 B1,
Nume importante pe lista neagraa lui Donald Trump. Ce a patit avocatul Rudy Giuliani

Relatia dintre Donald Trump si Rudy Giuliani s-a racit destul de mult, dupa ce avocatul presedintelui in functie nu a reusit sa intoarca rezultatul alegerilor americane, anunta presa. continuă pe B1

Donald Trump, mesaj halucinant dupa punerea sa sub acuzatie. Ce le promite oamenilor

Donald Trump este primul presedinte care scrie istorie in SUA, fiind pus de doua ori sub acuzare pe parcursul unui mandat. Acesta a fost gasit vinovat de Camera Reprezentantilor pentru incitare la insurectie, in data de 6 ianuarie, in urma protestelor violente lansate asupra Capitoliului. Mesajul lui Donald Trump a fost transmis catre presa Majoritatea .

Donald Trump, primul presedinte din istoria SUA, pus de doua ori sub acuzare. Cum este numit de catre oficiali in acest moment

Donald Trump este presedintele care va ramane in istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind primul presedinte pus de doua ori sub acuzare de catre Camera Reprezentantilor din Congresul american. Republicanului i s-au adus acuzatii cu privire la instigare la insurectie, in contextul protestelor violente lansate pe 6 ianuarie asupra Capitoliului. Donald Trump, considerat un .

Cui i-a donat Donald Trump salariile sale. Presedintele american a incasat doar 1$ pe an

Situatie fara precedent la Casa Alba! Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii si-a donat toate salariile, astfel el a incasat doar 1 dolaran. Catre cine au mers sumele fara ca nimeni sa nu stie? Donald Trump si-a donat salariile. Unde au ajuns banii? Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii si-a donat salariile, dar .

Ce inseamna impeachment si ce sanse sunt ca procedura declansata impotriva lui Donald Trump sa treaca si de Senatul american

Camera Reprezentantilor a votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Astfel,Donald Trump devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Ce legatura are cu Donald Trump

Joi, Liviu Dragnea a fost transportat de la Penitenciarul Rahova la sediul DNA. Fostul lider PSD a fost chemat pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ce legatura are Liviu Dragnea cu Donald Trump Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru a fi audiat, urmand sa fie pus sub acuzare pentru trafic de influenta .

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a da explicatii in legatura cu intalnirea pe bani cu Donald Trump din 2017

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017. Atunci,PSD 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Cina cu Trump i-ar fi costat pe cei doi PSD-isti intre 500. 000 si 1 milion de dolari.

Donald Trump: in conditiile in care sunt anuntate noi demonstratii, fac un apel sa nu mai existe violente, incalcari ale legii sau acte de vandalism de niciun fel

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, a facut, miercuri, un apel la calm in conditiile in care sunt asteptate noi demonstratii in SUA. Mesajul lui Trump a fost publicat pe Twitter de secretarul sau.

SUA: Camera Reprezentantilor a votat pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump pentru incitare la insurectie in contextul violentelor de la Capitoliu

Camera Reprezentantilor camera inferioara a Congresului american dezbate miercuri motiunea de punere sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump. Este pentru a doua oara cand Trump este.

Deutsche Bank nu va mai face afaceri cu Donald Trump

Grupul bancar german Deutsche Bank nu va mai face afaceri in viitor cu presedintele SUA, Donald Trump, sau companiile sale, in urma asaltului asupra Capitoliului dat de sustinatorii lui Trump in data de 6 ianuarie.

Ce se va intampla in America daca Donald Trump va fi demis. Vestile sunt infioratoare

Inceputul de an 2021 a gasit America in plina tensiune, revolte de strada siatacul asupra bastionului democratiei americane, Capitoliul. Lucrurile pare ca iau un traseu si mai tensionat, iar FBI este in alerta, dupa ultimele informatii din presa americana. Pierderea alegerilor si declaratiile extremiste ale actualului presedinte, Donald Trump, au adus America in pragul unui .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )