Libnet.ro
UNICEF

20:46

NU in numele meu. Protest al Opozitiei in Camera Deputatilor. Liviu Dragnea a discutat cu deputatii USR in biroul sau

Adevărul Adevărul,
NU in numele meu. Protest al Opozitiei in Camera Deputatilor. Liviu Dragnea a discutat cu deputatii USR in biroul sau

Mai multi deputati de la PNL, USR si PMP s-au delimitat miercuri, in plenul Camerei, de declaratia transmisa, in numele Parlamentului, de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu catre Departamentul de Stat al SUA. Mai multi deputati ai USR, cu foi pe care scrie NU in numele meu, au fost primiti de Liviu Dragnea in biroul de la Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

NU in numele meu. Protest al Opozitiei in Parlament. Ce a discutat Dragnea, in biroul sau, cu deputatii USR. Liderul PSD, amenintat cu plangerea penala

Mai multi deputati de la PNL, USR si PMP s-au delimitat miercuri, in plenul Camerei, de declaratia transmisa, in numele Parlamentului, de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu catre Departamentul de Stat al SUA. Deputatii USR, cu foi pe care scrie NU in numele meu, au fost primiti de Dragnea in biroul sau, unde au discutat despre cazul reactiei la comunicatul americanilor.

Liviu Dragnea risca un nou dosar penal. USR ar putea depune plangere pentru abuz de functie (VIDEO)

Parlamentarii USR analizeaza posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru abuz de functie, deoarece a semnat alaturi de Calin Popescu.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 12:50 Sedinta Senatului a fost suspendata dupa ce opozitia a parasit sala in semn de protest fata de declaratia Dragnea-Tariceanu Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata miercuri dupa ce grupurile PNL, USR si PMP au parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa, in numele Parlamentului, de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu catre Departamentul de Stat al SUA privind legile justitiei. *ACTUALIZARE 12:00 Barna: USR ia in calcul depunerea unei plangeri penale impotriva lui Dragnea *ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

Reactia dura a lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in numele Parlamentului: Am luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul Departamentului de Stat. Declaratia nu pare sa fie rezultatul unei analize echilibrate. Voturile din Parlament nu po

Presedintii celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au reactionat intr-un comunicat comun de presa postat pe site-ul Camerei Deputatilor si cel al Senatului, fata de comunicatul de luni in care Departamentul de Stat al SUA indemna Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei, care afecteaza lupta anticoruptie si independenta judiciara. De remarcat ca, desi comunicatul este semnat doar de presedintii celor doua camere, el este emis in numele Parlamentului, incepand cu formula Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul emis in data de 27 noiembrie 2017 de catre Departamentul de Statal SUA.

Scandal urias in plenul Camerei Deputatilor. Opozitia cere din nou demisia lui Liviu Dragnea

Scandal urias in plenul Camerei Deputatilor. Opozitia cere din nou demisia lui Liviu Dragnea. Reactia vine dupa ce Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu au trimis un raspuns Departamentului de Stat a.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea Deputatii USR au parasit miercuri sedinta de plen a Camerei anuntand ca se vor duce in biroul presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, pentru a-i cere explicatii cu privire la declaratia de separare a relatiilor fata de partnerul strategic, potrivit posturilor de televiziune. -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

USR: Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului. E dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale

Uniunea Salvati Romania arata, intr-un comunicat, ca refuza sa accepte ca numele Parlamentului Romaniei sa fie tarat intr-o lupta pentru apararea intereselor personale ale domnilor Dragnea si Tariceanu. USR subliniaza ca Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului Romaniei pentru a raspunde comunicatului de ieri al Departamentului de Stat al Statelor Unite cu privire la modificarea legilor justitiei. USR adauga ca Domnii Dragnea si Tariceanu dau dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale.

Liviu Dragnea poate folosi doua treimi din indemnizatia de sef al Camerei Deputatilor: Procurorii au ridicat o parte din sechestrul pus pe averea liderului PSD

O parte din sechestul pus pe averea lui Liviu Dragnea a fost ridicata. Anchetatorii au decis ca Dragnea poate sa foloseasca doua treimi din indemnizatia neta de 11. 000 de lei pe care o primeste lunar in.

Opozitia a cerut demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Deputatii PNL, USR si PMP au cerut miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei.

USR: Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului

Uniunea Salvati Romania arata, intr-un comunicat, ca Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului Romaniei pentru a raspunde comunicatului de ieri al Departamentului de Stat al Statelor Unite cu privire la modificarea legilor justitiei. USR adauga ca Domnii Dragnea si Tariceanu dau dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )