Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numele Traian, scos din Imnul Romaniei, intonat la lansarea programului de guvernare USL

B1 B1,
Numele Traian, scos din Imnul Romaniei, intonat la lansarea programului de guvernare USL

Membrii USL prezenti joi seara la Palatul Parlamentului, acolo unde a fost lansat programul de guvernare al Uniunii, au intonat imnul Romaniei, insa fara ultimele doua versuri din strofa a doua, care includ. continuă pe B1

Imnul Romaniei, intonat la lansarea programului USL fara partea care include numele Traian

Imnul de stat al Romaniei a fost intonat, joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al USL, desfasurat la Palatul Parlamentului, fara ultimele doua versuri din strofa a doua, care includ formula un nume de Traian.

MRU: ARD este cea mai buna alianta din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, ci o fratie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna.

MRU: ARD este cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie.

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie, potrivit Mediafax. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie, a spus .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )