Libnet.ro
UNICEF

06:30

Numeroase curse aeriene, anulate in Mexic, din cauza eruptiilor vulcanice

România Liberă România Liberă,
Numeroase curse aeriene, anulate in Mexic, din cauza eruptiilor vulcanice

Numeroase curse aeriene au fost anulate in Mexic din cauza cenusei degajate de doua zile de Vulcanul Popocatepetl, relateaza Associated Press, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce a patit o tanara din cauza unui fir de par crescut in piele

Din cauza unui fir de par, o tanara a ajuns in stare grava la spital, cu o infectie de dimensiunea unui mingi de baseball, scrie revista Cosmopolitan.

O biserica italiana a fost amendata cu peste 1.300 de euro din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro de catre agentia pentru protectia mediului din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii, scrie Mediafax.

Amenda de peste 1.300 de euro pentru o biserica italiana din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro de catre agentia pentru protectia mediului din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii. San.

O biserica, AMENDATA din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro, din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii. Sanctiunea a fost aplicata de Agentia pentru.

Coreea de Nord interzice participarea strainilor la Maratonul de la Phenian, din cauza Ebola

Coreea de Nord a interzis participarea cetatenilor straini la Maratonul de la Phenian din aprilie, din cauza temerilor legate de virusul Ebola, relateaza Bloomberg. Am fost informati de partenerii nostri din.

26 de morti in SUA si Canada, din cauza vremii

Cel putin 26 de persoane au murit saptamana trecuta in Statele Unite si Canada din cauza unor incidente legate de vreme, informeaza Mediafax.

Campionatul de fotbal din Grecia, suspendat pe termen nelimitat din cauza violentelor

Meciurile din prima liga de fotbal a Greciei au fost anulate, campionatul fiind suspendat pe termen nelimitat din cauza violentelor, informeaza Reuters.

Cluj: 2 elevi au fost exmatriculati si alti 200 sanctionati din cauza unor postari pe Facebook

Zeci de elevi de la Liceul Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj au fost sanctionati dupa ce au postat fotografii si mesajele pornografice despre profesorii lor pe un grup privat de Facebook, scrie Stiri de Cluj.

Steaua, doua meciuri cu portile inchise in cupele europene, din cauza suporterilor rasisti

Comisia de Disciplina a UEFA a sanctionat FC Steaua cu doua meciuri disputate pe teren propriu cu portile inchise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contand pentru grupele UEFA Europa League din.

VIDEO: Patru cratere misterioase in Siberia, din cauza incalzirii globale

Patru noi cratere uriase misterioase au aparut in permafrostul siberian din nordul Rusiei, imprastiind temeri potrivit carora incalzirea globala ar putea cauza eruptii de gaz din subteran, potrivit Mediafax. ro. Craterele nou aparute, alaturi de alte sute mai mici, au fost depistate de oamenii de stiinta in aceeasi zona in care au fost descoperite alte trei cratere enorme anul trecut, in Peninsula Iamal. Numele peninsulei se traduce prin sintagma Capatul lumii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )