Libnet.ro
UNICEF

11:46

O biserica, AMENDATA din cauza zgomotului produs de clopote

Antena3 Antena3,
O biserica, AMENDATA din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro, din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii. Sanctiunea a fost aplicata de Agentia pentru. continuă pe Antena3

Amenda de peste 1.300 de euro pentru o biserica italiana din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro de catre agentia pentru protectia mediului din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii. San.

O biserica italiana a fost amendata cu peste 1.300 de euro din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro de catre agentia pentru protectia mediului din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii, scrie Mediafax.

O biserica italiana a fost amendata cu peste 1.300 de euro din cauza zgomotului produs de clopote

Preotul din localitatea Pramaggiore din nord-estul Italiei a fost amendat cu 1. 312 euro de catre agentia pentru protectia mediului din cauza nivelului ridicat de poluare sonora produs de clopotele bisericii, relateaza portalul TheLocal. it.

Bacau: Explozie puternica din cauza acumularilor de gaze. O femeie a fost ranita

O explozie puternica s-a produs, sambata, intr-un bloc de locuinte din municipiul Bacau, din cauza acumularilor de gaze. O femeie de 73 de ani, ranita grav in urma suflului deflagratiei, a fost transportata.

Coreea de Nord interzice participarea strainilor la Maratonul de la Phenian, din cauza Ebola

Coreea de Nord a interzis participarea cetatenilor straini la Maratonul de la Phenian din aprilie, din cauza temerilor legate de virusul Ebola, relateaza Bloomberg. Am fost informati de partenerii nostri din.

26 de morti in SUA si Canada, din cauza vremii

Cel putin 26 de persoane au murit saptamana trecuta in Statele Unite si Canada din cauza unor incidente legate de vreme, informeaza Mediafax.

Biatlon: Alina Iakimkina (Rusia) a murit in plina cursa, la 21 de ani, din cauza unui stop cardiac

Biatlonista rusa Alina Iakimkina a murit sambata, la numai 21 de ani, din cauza unui stop cardiac, in plina cursa pentru Cupa Rusiei, competitie ce se desfasoara in orasul siberian Tiunmen, relateaza Agerpres.

Explozie puternica intr-un bloc din Bacau din cauza acumularilor de gaze

O explozie puternica s-a produs, sambata, intr-un bloc de locuinte din municipiul Bacau, din cauza acumularilor de gaze, o femeie de 73 de ani, ranita grav in urma suflului deflagratiei, fiind transportata la Spitalul de Arsi din Capitala.

VIDEO: Patru cratere misterioase in Siberia, din cauza incalzirii globale

Patru noi cratere uriase misterioase au aparut in permafrostul siberian din nordul Rusiei, imprastiind temeri potrivit carora incalzirea globala ar putea cauza eruptii de gaz din subteran, potrivit Mediafax. ro. Craterele nou aparute, alaturi de alte sute mai mici, au fost depistate de oamenii de stiinta in aceeasi zona in care au fost descoperite alte trei cratere enorme anul trecut, in Peninsula Iamal. Numele peninsulei se traduce prin sintagma Capatul lumii.

Coreea de Nord interzice participarea strainilor la Maratonul de la Phenian, din cauza Ebola

Am fost informati de partenerii nostri din Coreea de Nord ca nici un atlet strain - amator sau profesionist - nu va avea permisiunea sa participe la Maratonul de la Phenian de anul acesta, a anuntat luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )