Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numeroase tari indeamna turistii aflati in Egipt sa nu paraseasca statiunile in care sunt

Antena3 Antena3,
Numeroase tari indeamna turistii aflati in Egipt sa nu paraseasca statiunile in care sunt

Numeroase tari, printre care se numara Spania, Germania, Marea Britanie, Elvetia, Rusia, indeamna turistii aflati pe litoralul egiptean al Marii Rosii sa nu paraseasca statiunile in care se afla, in. continuă pe Antena3

Mai multe tari europene indeamna turistii sa nu paraseasca Egiptul.

Numeroase tari, printre care se numara Spania, Germania, Marea Britanie, Elvetia, Rusia, indeamna turistii aflati pe litoralul egiptean al Marii Rosii sa nu paraseasca statiunile in care se afla, in contextul intensificarii violentelor, inclusiv in apropierea zonelor turistice, relateaza Mediafax. Ministerele de Externe din Marea Britanie, Spania, Germania, Elvetia, Rusia si Franta si-au indemnat cetatenii sa nu paraseasca sub nicio forma statiunile de pe litoralul Marii Rosii. Potrivit .

Marea furioasa si-a luat tributul. Turistii aflati pe litoral nu au voie sa se scalde in mare

Marea furioasa si-a luat astazi tributul. La Jupiter, un barbat s-a avantat in valurile agitate desi scaldatul era interzis. Acesta nu stia sa inoate si a murit inecat. Turistii aflati pe litoral nu au.

Cum vrea Radu Mazare sa scape turistii aflati pe litoral de pericolul creat de skijet-uri

Primarul Constantei sustine ca a gasit o solutie pentru a nu interzice skijet-urile pe litoralul romanesc, dar a proteja totusi turistii. Persoanele care vor dori sa incerce senzatiile tari pe skijet vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )