Libnet.ro
UNICEF

05:30

Oamenii legii aplica legea PUMNULUI. Doi politisti din Gorj, trimisi in judecata pentru ca au omorat un barbat in bataie

Antena3 Antena3,
Oamenii legii aplica legea PUMNULUI. Doi politisti din Gorj, trimisi in judecata pentru ca au omorat un barbat in bataie

Doi politisti din Gorj au fost trimisi in judecata pentru ca ar fi omorat in bataie un barbat, intr-o sectie de politie din judetul Gorj. Incidentul a avut loc s-a intamplat acum 4 ani. Barbatul agresat. continuă pe Antena3

Doi politisti din Caras-Severin, judecati pentru arestarea ilegala si uciderea unui suspect

Doi politisti au fost deferiti justitiei pentru arestarea ilegala si cercetarea abuziva a unui barbat pe care l-au batut pentru a recunoaste un furt, acesta murind in urma loviturilor primite, transmite.

DIICOT: Doi notari din Sibiu, implicati intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu estimat la 1 milion de euro

Doi notari din Sibiu sunt acuzati de inselaciune intr-un dosar cu un prejudiciu de un milion de euro. Potrivit DIICOT, acestia faceau parte dintr-un grup infractional organizat, constituit din 17 persoane, doi.

Doi politisti, deferiti justitiei pentru arestarea ilegala si uciderea unui suspect

Doi agenti de politie au fost deferiti justitiei pentru arestarea ilegala si cercetarea abuziva a unui barbat pe care l-au batut pentru a recunoaste un furt, in urma loviturilor primite suspectul a decedat, informeaza Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Doi politisti, deferiti justitiei pentru arestarea ilegala si uciderea unui suspect

Doi agenti de politie au fost deferiti justitiei pentru arestarea ilegala si cercetarea abuziva a unui barbat pe care l-au batut pentru a recunoaste un furt, in urma loviturilor primite suspectul a decedat, informeaza Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Doi politisti, deferiti justitiei pentru ARESTAREA ILEGALA si UCIDEREA unui suspect.

Doi agenti de politie au fost deferiti justitiei pentru arestarea ilegala si cercetarea abuziva a unui barbat pe care l-au batut pentru a recunoaste un furt. In urma loviturilor primite suspectul a decedat, informeaza Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), informeaza Mediafax. Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )