Libnet.ro
UNICEF

15:15

DIICOT: Doi notari din Sibiu, implicati intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu estimat la 1 milion de euro

B1 B1,
DIICOT: Doi notari din Sibiu, implicati intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu estimat la 1 milion de euro

Doi notari din Sibiu sunt acuzati de inselaciune intr-un dosar cu un prejudiciu de un milion de euro. Potrivit DIICOT, acestia faceau parte dintr-un grup infractional organizat, constituit din 17 persoane, doi. continuă pe B1

Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu, implicati in cazul de inselaciune de 1 ...

Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu sunt implicati in cazul inselaciune cu un prejudiciu de un milion de euro, scrie Mediafax. Ei ar fi actionat alaturi de grupul infractional timp de sase ani, facilitand contracte de imprumut in care mentionau sume mai mari decat cele reale, afirma surse judiciare Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului Mediafax ca in cazul anchetat de DIICOT vizand 17 persoane acuzate de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, santaj, camatarie si .

Doi notari, retinuti pentru camatarie. Prejudiciul se ridica la 1.000.000 de euro

Update13. 30 - Doi notari din Sibiu si un functionar de la Oficiul de Cadastru Sibiu au fost retinuti pentru camatarie. Acestia sunt acuzati ca faceau parte dintr-un grup care desfasura astfel de.

UPDATE. Perchezitii in Sibiu intr-un dosar de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de ...

Update. Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu sunt implicati in cazul inselaciune cu un prejudiciu de un milion de euro, scrie Mediafax. Citeste Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu, implicati in cazul de inselaciune de 1 milion de euro --- Procurorii DIICOT Alba fac, luni dimineata, 19 perchezitii in Sibiu intr-un caz in care 17 persoane sunt invinuite de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de un milion de euro, printre acestia fiind si un notar acuzat de camatarie, .

Oamenii legii aplica legea PUMNULUI. Doi politisti din Gorj, trimisi in judecata pentru ca au omorat un barbat in bataie

Doi politisti din Gorj au fost trimisi in judecata pentru ca ar fi omorat in bataie un barbat, intr-o sectie de politie din judetul Gorj. Incidentul a avut loc s-a intamplat acum 4 ani. Barbatul agresat.

Doi ofiteri MApN, implicati intr-un conflict in trafic

Trei persoane, printre care doi ofiteri ai Ministerului Apararii Nationale MApN), au fost dusi la Sectia 22 Politie din Capitala, in urma unui conflict in trafic petrecut ieri seara, in care au fost agresati un alt barbat si un jandarm care pazea una dintre intrarile Palatului Cotroceni.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )