Libnet.ro
UNICEF

12:30

Obiectivul pentru anul 2016 este sa avem o alocare de 4,5% din PIB pentru Educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obiectivul pentru anul 2016 este sa avem o alocare de 4,5% din PIB pentru Educatie

Domeniul Educatiei va incheia, anul acesta, cu o alocare in jurul a 4% din Produsul Intern Brut PIB), iar pentru 2016 obiectivul este sa avem 4,5%, a declarat, ieri, intr-o dezbatere organizata cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, Liviu Pop, ministrul pentru Dialog Social, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CNA vrea pentru anul 2016 un buget de 12 milioane de lei: in ce scopuri vor fi folositi banii

Consiliul National al Audiovizualului CNA), o institutie finantata exclusiv de la bugetul de stat, vrea o suma de 12. 000 de lei pentru a functiona in 2016, potrivit proiectului de buget al forului audiovizual adoptat marti, 6 octombrie, in sedinta Consiliului, si care urmeaza sa fie transmis Ministerului Finantelor Publice.

Masina pentru Generatia Digitala este o tableta pe patru roti

Dependenta pentru dispozitivele mobile si tot ce inseamna media este luata in calcul de industria auto, iar cei de la Nissan duc lucrurile si mai departe, si lanseaza un concept destinat Generatiei Digitale. Nissan lanseaza o masina electrica special construita pentru nevoile celor care au trecut din leagan direct in bratele tehnologiei. Potrivit companiei, acestia [] Masina pentru Generatia Digitala este o tableta pe patru roti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Motivele pentru care untul este mai bun decat crezi

Ai incercat vreodata sa convingi pe cineva de faptul ca untul este o componenta importanta a unei diete sanatoase? Este posibil ca partenerul de discutie sa fie sceptic in legatura cu cele spuse de tine intrucat peste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )