Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivele pentru care untul este mai bun decat crezi

Antena3 Antena3,
Motivele pentru care untul este mai bun decat crezi

Ai incercat vreodata sa convingi pe cineva de faptul ca untul este o componenta importanta a unei diete sanatoase? Este posibil ca partenerul de discutie sa fie sceptic in legatura cu cele spuse de tine intrucat peste. continuă pe Antena3

Oculus Rift va fi mai scump decat se credea initial

Dupa ce in urma cu cateva saptamani am aflat pretul unui sistem compatibil cu VR, a venit randul kitului OculusRift sa aiba o valoare asociata. Pentru ca la inceputul lui 2016 ar trebui sa putem achizitiona primele kituri de realitate virtuala pentru acasa, impreuna cu niste PC-uri foarte performante, este normal sa fiti curiosi la [] Oculus Rift va fi mai scump decat se credea initial Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tipografic Majuscul, de Gianina Carbunariu a fost desemnat cel mai bun spectacol la Excelsior Teen-Fest

Tipografic Majuscul, de Gianina Carbunariu, a fost desemnat cel mai bun spectacol de teatru la prima editie a Excelsior Teen-Fest, un festival care s-a desfasurat in perioada 25 septembrie - 2 octombrie, in Bucuresti.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG. Cati din top sunt francezi

Suedezul Zlatan Ibrahimovici a devenit cel mai bun golgheter din istoria clubului francez Paris Saint-Germain, cu 110 reusite. El a reusit aceasta performanta la doar o zi dupa ce a implinit varsta de 34 de ani.

Afacere cu cartofi mov sau cum sa obtii un profit de 10 ori mai mare decat investitia

Cartoful mov a devenit in ultimii ani una dintre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici, un fermier care are o afacere cu cartofi mov si care cultiva un singur hectar putand obtine un profit chiar si de 10 ori mai mare decat investitia realizata.

Kim Kardashian va avea un tata vitreg mai tanar decat ea?

Kim Kardashian va avea un tata vitreg mai tanar decat ea? Astfel se va intampla daca mama ei, Kris Jenner, se va casatori cu iubitul ei, Corey Gamble, in varsta de doar 33 de ani.

Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, in continuare vedem clipuri comparative cu noile aparate. Unele dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuala sunt iPhone 6S Plus si Galaxy Note 5, iar daca planuiti sa vi-l luati pe cel mai rapid dintre ele, clipul [] Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

PR2Advertising. ro ii invita pe toti pasionatii de promovare online si offline la conferinta Metode accesibile de promovare. Daca vrei sa stii care sunt cele mai potrivite si mai putin costisitoare metode prin care iti poti promova business-ul sau propria imagine, participa la al treilea eveniment organizat de PR2Advertising. ro. Conferinta are loc pe 13 octombrie, la Premier Palace Hotel Spa, incepand cu ora 10.

Maguay: Cand ajungi sa platesti pe sistemul de operare mai mult decat pe un calculator, ceva nu este in regula. Piata are nevoie de altceva

Windows 10, noul sistem de operare al Microsoft, de la care asteptarile sunt foarte ridicate, nu va reusi sa aduca un imbold vanzarii de PC-uri si unitati de calcul nici in mediul de business, dar nici pentru consumer, asta desi piata se afla intr-o.

FOTO. Imaginile pentru care acest fotograf a fost interzis in Coreea de Nord

Eric Lafforgue este un fotograf renumit francez, care si-a dedicat viata calatoriilor in lume si imaginilor remarcabile si relevante din locurile respective. Fascinatia sa fata de Coreea de Nord l-a.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )