Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ochelarii Google Glass, disponibili initial doar in SUA, au fost scosi la vanzare si in Marea Britanie

B1 B1,
Ochelarii Google Glass, disponibili initial doar in SUA, au fost scosi la vanzare si in Marea Britanie

Ochelarii inteligenti ai Google, disponibili initial doar inAmerica, au fost lansati spre vanzare si in Marea Britanie. Pretul la care britanicii pot cumpara produsul aflat inca in faza te testare. continuă pe B1

Ochelarii Google Glass, disponibili acum si in Marea Britanie

Google a lansat la vanzare si in Marea Britanie ochelarii inteligenti Glass, disponibili initial doar in SUA. Pretul la care britanicii pot cumpara produsul aflat inca in faza te testare este de 1. 000 lire sterline 1. 700 dolari), usor peste cel de pe piata americana, unde costa 1. 500 dolari.

Google Glass, disponibili in Marea Britanie la un pret mai ridicat decat in SUA

Ochelarii inteligenti Google Glass , disponibili initial doar in SUA, au fost pusi la vanzare si in Marea Britanie, insa pretul pentru acest produs aflat inca in faza de testare este de 1. 000 lire sterline 1. 700 dolari), mai mult decat cel de pe.

in sfarsit, Google Glass se vinde oficial in Europa

Dupa o lunga perioada in care europenii s-au simtit neglijati de practicile Google legate de disponibilitatea Google Glass, ochelarii au ajuns si la noi. Opiniile legate de utilitatea Google Glass sunt impartite destul de radical, mai ales acum, cand este foarte probabil sa nu fi vazut niciodata in realitate un astfel de dispozitiv. incercand sa ajute situatie la orice nivel, cei de la Google spera sa influenteze perceptia publicului despre ochelarii inteligentii, prin largirea pietii in care sunt oferiti. Google [].

Trist si amuzant: Cum vad varstnicii Google Glass?

Desi clipul de mai jos ar putea parea o parodie, reactiile sunt cat se poate de reale si implica varstnici care se straduiesc sa foloseasca Google Glass. Un lucru este sigur: Google Glass este un gadget futurist. Acesta este si motivul principal pentru care nu se stie inca daca va prinde sau nu la public. Prima problema majora este legata de oamenii care nu stiu daca sunt sau nu filmati sau fotografiati fara acordul lor. Trecand insa peste dezbtarile legate [].

Google Glass vor fi folositi pentru augmentarea vizitelor la muzeu

Cei de la Google au anuntat intentia colaborarii cu diverse muzee pentru a augmenta experienta unor expozitii prin intermediul Google Glass. Exceptand muzeele de arta moderna care integreaza tot felul de expozitii futuriste cu elemente diverse, cele mai multe nu ofera vizitatorilor o experienta foarte interactiva. in contextul in care multe dintre operele de arta expuse in cele mai multe colturi ale lumii sunt deja disponibile online, este evident ca experienta vizitarii unui muzeu trebuie modernizata. Fiind de aceeasi parere, [].

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )