Libnet.ro
UNICEF

15:45

Oferta din China pentru Cosmin Contra

Online Sport Online Sport,
Oferta din China pentru Cosmin Contra

Primul antrenor roman din Primera Division, Cosmin Contra, a primit pe adresa clubului sau, Getafe, o oferta importanta din prima liga a Chinei. continuă pe Online Sport

Rezultat mare pentru Cosmin Contra: Getafe - Barcelona 0-0

Cosmin Contra a reusit sa fie egalul Barcelonei, Getafe remizand, scor 0-0, impotriva catalanilor, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XV din Primera Division. In urma acestui rezultat, Real Madrid s-a distantat la patru puncte in ierarhie de Barcelona, marea rivala.

Cosmin Contra: Getafe vrea sa ma vanda, sunt singurul din club care are o oferta. Mi-au sugerat ca as ajuta clubul

Dorit de chinezii de la Guangzhou, Cosmin Contra e pe punctul de a se desparti de Getafe. Antrenorul a afirmat ca spaniolii i-au dat de inteles ca ar fi bine sa plece.

Cosmin Contra, egalul Barcelonei: Imi felicit jucatorii, fara sacrificiu nu poti sa faci nimic impotriva unei echipe mari

Getafe a incurcat-o pe Barcelona, echipa antrenata de Cosmin Contra remizand, scor 0-0, cu vicecampioana Spaniei. Imi felicit jucatorii, fara sacrificiu nu poti sa faci nimic impotriva unei echipe mari cum este Barca, a precizat Gurita la finalul disputei cu echipa catalana. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Getafe vs Barcelona.

Cosmin Contra vorbeste despre egalul urias cu FC Barcelona

Cosmin Contra a terminat in campionatul Spaniei 0-0 cu FC Barceloma, sambata seara.

Ghetarii din China s-au retras cu 18% fata de nivelul din anii 50

Ghetarii din China s-au retras cu circa 7. 600 de kilometri patrati 18%) fata de nivelul din anii 50, au constatat oameni de stiinta, citati de Xinhua. Un studiu care a folosit date de.

Adrian Anghel: Ma retrag din competitia pentru postul de ministru. El primise AVIZ NEGATIV de la Comisii. Angel Tilvar, noua propunere pentru ministerul Diasporei

Adrian Anghel, senator PSD, a declarat, luni ca se retrage din cursa pentru ocuparea functiei de ministru pentru relatia cu romanii de pretutindeni ca urmare a faptului ca nu a obtinut aviz pozitiv clar la audieri, din partea colegilor sai parlamentari, adaugand ca nu vrea sa intineze noul Guvern.

General rus: NATO se foloseste de criza din Ucraina pentru a mari numarul avioanelor militare in Europa de Est

Comandatul Fortelor Aeriene ruse, generalul Viktor Bondarev, acuza NATO ca se foloseste de criza din Ucraina ca pretext pentru a suplimenta avioanele militare in Europa de Est, informeaza RIA Novosti. Folosind.

Business report: Bugetul pe 2015 a ajuns in Parlament criticat pe mai multe voci; Cum au ajuns fratii Micula sa castige 82.000.000 euro de la statul roman; Samsarii cumpara puncte la o treime din valoare pentru a pune mana pe terenuri si paduri de 11 mil

Cum te conving retailerii sa cumperi mai mult de sarbatori. Intr-o perioada in care oricum suntem dispusi sa cheltuim mai mult, retailerii au dezvoltat de-a lungul anilor o multitudine de metode prin care ii determina pe consumatori sa cumpere mai mult decat si-au planificat. Alte etichete la alimente. Ce se schimba, explica un specialist in alimentatie. Toti producatorii de alimente din Romania trebuie sa schimbe etichetele produselor, conform unei directive europene, incepand din 13 decembrie 2014.

Cum justifica Valeriu Zgonea numarul mare de persoane care au facut parte din delegatia pentru India

Intors in tara dupa vizita de o saptamana din India, Valeriu Zgonea a evitat sa dea raspunsuri clare la intrebarile legate de costul ridicat al deplasarii. Seful Camerei Deputatilor a justificat insa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )