Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti - astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti - astazi

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti urmeaza sa fie depuse astazi, potivit informatiilor din piata. Reprezentanti ai sistemului bancar ne-au spus ca, pana acum, s-au aratat interesati de preluarea bancii cu capital elen Intesa Sanpaolo Bank, Fondul de investitii J. Flowers, care a cumparat si Piraeus Bank, precum si fondul grecesc detinut de familia Vardinogiannis, care detine Marfin Bank. De asemenea, conform surselor noastre, autoritatile ar intentiona sa preia Banca Romaneasca, prin EximBank. continuă pe Ziarul Bursa

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti - astazi

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti urmeaza sa fie depuse astazi, potivit informatiilor din piata. Reprezentanti ai sistemului bancar ne-au spus ca, pana acum, s-au aratat interesati de preluarea bancii cu capital elen Intesa Sanpaolo Bank, Fondul de investitii J. Flowers, care a cumparat si Piraeus Bank, fondul grecesc detinut de familia Vardinogiannis, care detine Marfin Bank si Patria Bank, detinut a de Fondul de investitii Axxess Capital. De asemenea, conform surselor noastre, autoritatile ar intentiona sa preia Banca Romaneasca, prin EximBank.

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti - luni

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti urmeaza sa fie depuse luni, potivit informatiilor din piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )