Libnet.ro
UNICEF

18:15

E OFICIAL: Nu mai sunt fonduri pentru pensii! Pana cand mai poti primi banii...

B1 B1,
E OFICIAL: Nu mai sunt fonduri pentru pensii! Pana cand mai poti primi banii...

Toate statele europene, inclusiv cele dezvoltate se vor confrunta cu probleme majore provocate de o furtuna a pensiilor, este semnalul de alarma pe care il trag analistii. Din cauza acestei probleme, Marea. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intrebare pentru Guvern: Mai aveti bani de pensii pana la finalul anului?

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa in care a tras un semnal de alarma cu privire la absorbtia fondurilor europene. De asemenea, seful statului a adus in discutie si problema Pilonului II de pensii, dezbatut pe larg in ultimele zile, punand.

Nu mai sunt bani de pensii? Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii!

Incertitudinele privind Pilonul II de pensii provoaca efecte importante in piata, atrag atentia analistii. in opinia mea, este posibil ca unul dintre motivele pentru care piata scade sa fie dat.

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile.

Exatlon 20 mai 2018 Lupta pentru marea finala

Exatlon 20 mai 2018. Mai sunt doar 3 zile pana la marea finala Exatlon din 23 mai de la Kanal D, ce va fi tranmisa in direct. Catalin Cazacu, Vladimir Draghia sunt singurii faimosi care au mai ramas in.

Studiu: Lipsa talentelor, cea mai mare amenintare pentru business

Peste 71% dintre liderii din Europa Centrala si de Est vad in lipsa talentelor cea mai mare amenintare pentru business, potrivit unui studiu al organizatiei Worldcom PR Group.

Horoscop 21 mai. Vesti importante pentru mai multe zodii de Sf. Constantin si Elena

Horoscop 21 mai Berbec Astazi vei finevoit sa iei o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata ta de zi cu zi. Indiferent ce anume alegi, asigura-te ca responsabilitatea iti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )