Libnet.ro
UNICEF

12:30

Horoscop 21 mai. Vesti importante pentru mai multe zodii de Sf. Constantin si Elena

Antena3 Antena3,
Horoscop 21 mai. Vesti importante pentru mai multe zodii de Sf. Constantin si Elena

Horoscop 21 mai Berbec Astazi vei finevoit sa iei o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata ta de zi cu zi. Indiferent ce anume alegi, asigura-te ca responsabilitatea iti. continuă pe Antena3

Horoscop 18 mai. O zodie nu rateaza ocazia sa castige foarte multi bani

Horoscop BERBEC Aveti noi ocazii pentru a va consolida situatia financiara. Visati cu ochii deschisi la posibilele castiguri, insa vi se atrage atentia de catre familie ca pentru moment nu puteti fi sigur.

Horoscop 20 mai 2018. Varsatorii vor avea parte de o zi perfecta

Horoscop 20 mai. Iata ce ti-au harazit astrele pentru ziua de duminica. Horoscop 20 mai Berbec. Retrage-te un pic din galagia din jurul tau, pentru ca altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ti le.

Horoscop 19 mai 2018. Venus intra in Rac cu multe cadouri pentru toti!

Iata horoscopul zilei pentruSAMBATA 19 mai 2018, ziua in care Venus, zeita iubirii si frumusetii in toate formele ei intra in emotionalul si casnicul Rac pana pe 18 iunie 2018. Cuvintele ce.

Horoscop 20 mai. Taurii descopera noi lucruri despre ei

Horoscop Berbec in acest weekend te concentrezi pe partea financiara. Te gandesti la unele idei de afaceri pe care iti doresti sa le pui in aplicare si la modurile in care le poti pune in.

Exatlon 20 mai 2018 Lupta pentru marea finala

Exatlon 20 mai 2018. Mai sunt doar 3 zile pana la marea finala Exatlon din 23 mai de la Kanal D, ce va fi tranmisa in direct. Catalin Cazacu, Vladimir Draghia sunt singurii faimosi care au mai ramas in.

Ludovic Orban, criticat in PNL de unii din cei mai influenti lideri pentru depunerea plangerii penale

Decizia lui Ludovic Orban de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare si impotriva lui Liviu Dragnea pentru divulgare de informatii secrete in scandalul mutarii am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )