Libnet.ro
UNICEF

19:15

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

România Liberă România Liberă,
E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele USL. Acordul cu PNG a fost votat in unanimitate in BPC al PNL. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul . continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu, contra candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

In timp ce majoritatea liberalilor sustin ca sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an, Calin Popescu Tariceanu pare chiar iritat de acest subiect.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

In timp ce majoritatea liberalilor sustin ca sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an, Calin Popescu Tariceanu pare chiar iritat de acest subiect.

Robert Negoita (PSD), despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: E putin exotica, sper sa-si revizuiasca atitudinea si limbajul

Social democratii ii recomanda patronului echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, sa nu mai fie atat de exotic in declaratii. Vicepresedintele PSD Robert Negoita a declarat luni ca Gigi Becali trebuie sa.

E OFICIAL: PNL se ALIAZA cu PNG. Antonescu: Gigi Becali va CANDIDA pe listele USL.

Biroul Permanent al PNL a dat aviz favorabil pentru incheierea unui acord cu partidul lui Gigi Becali, PNG, a anuntat, luni dupa-amiaza, presedintele liberalilor, Crin Antonescu, transmite Realitatea TV. Totodata, conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic si cu PNTCD, aripa Ciorbea, in contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a adaugat Crin Antonescu. In conformitate cu acest acord, Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe .

Victor Ponta, de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

Primul ministru Victor Ponta sustine ca este de acord sa se asocieze cu PNG la alegerile parlamentare din acest an. Prezent intr-o emisiune televizata la Pro TV, premierul a fost intrebat daca este de acord ca.

Relu Fenechiu (PNL): Gigi Becali are o anumita cota in increderea populatiei. Unele partide ne obliga sa avem si noi un astfel de candidat

Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, sustine candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an. Liberalul a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent al PNL, ca.

Calin Popescu Tariceanu: Candidatura lui Gigi Becali, un subiect care nu merita discutat

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, subiectul unei eventuale candidaturi a lui Gigi Becali pe listele liberalilor nu merita sa fie discutat.

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului/ Vom vota incheierea unui acord cu PNG/ Nu am discutat niciun fel de subiect legat de finantare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut insa sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura lui Becali pe locurile PNL vor fi supse votului, Antonescu a raspuns afirmativ.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut, insa, sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )