Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta, de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

B1 B1,
Victor Ponta, de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

Primul ministru Victor Ponta sustine ca este de acord sa se asocieze cu PNG la alegerile parlamentare din acest an. Prezent intr-o emisiune televizata la Pro TV, premierul a fost intrebat daca este de acord ca. continuă pe B1

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

Ponta, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a lasat sa se inteleaga intr-un interviu difuzat duminica de Pro Tv faptul ca nu ar fi impotriva ca Gigi Becali sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului/ Vom vota incheierea unui acord cu PNG/ Nu am discutat niciun fel de subiect legat de finantare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut insa sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura lui Becali pe locurile PNL vor fi supse votului, Antonescu a raspuns afirmativ.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut, insa, sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura .

Gigi Becali: Voi candida pe listele PNL.

Liderul PNG Gigi Becali a declarat ca va candida, la alegerile parlamentare, pe listele PNL in sectorul 6, potrivit Realitatea TV. Europarlamentarul George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, solicitand sa fie simplu membru si sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar, potrivit Mediafax. El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru .

Hasotti: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali.

Senatorul PNL, Puiu Hasotti, priveste cu reticenta eventuala fuziune a PNL cu PNG, partidul europarlamentarului Gigi Becali. Ministrul Culturii a declarat la RFI ca nu ar fi foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie. Hasotti crede ca decizia trebuie luata dupa alegeri. Puiu Hasotti pare rezervat in privinta unei eventuale fuziuni a PNL cu PNG-ul lui Gigi Becali: Aveti dreptate cand puneti punctul pe fuziunea dintre Partidul National Liberal si domnul Gigi Becali, pentru ca pana .

Puiu Hasotti, la RFI: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali

Senatorul PNL Puiu Hasotti priveste cu reticenta eventuala fuziune a PNL cu PNG, partidul europarlamentarului Gigi Becali. Ministrul Culturii spune, la RFI, ca nu ar fi foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie. Hasotti crede ca decizia trebuie luata dupa alegeri.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Ministrul de Finante si ministrul Economiei se afla la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta

Ministrul de Finante,Florin Georgescu, si ministrulEconomiei, Daniel Chitoiu, se afla, joi dupa-amiaza, la Palatul Victoria. Cei doi au, cel mai probabil, o intrevedere cu premierul Victor Ponta. Cei.

Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este inteleapta, nu doreste sa sporeasca tensiunea cu Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda gaseste de bun augur alegerea presedintelui Traian Basescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale intregului guvern. Democrat liberalul sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )