Libnet.ro
UNICEF

17:01

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

In timp ce majoritatea liberalilor sustin ca sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an, Calin Popescu Tariceanu pare chiar iritat de acest subiect. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, contra candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL: Acest subiect nu merita sa fie discutat

In timp ce majoritatea liberalilor sustin ca sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an, Calin Popescu Tariceanu pare chiar iritat de acest subiect.

Robert Negoita (PSD), despre candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL: E putin exotica, sper sa-si revizuiasca atitudinea si limbajul

Social democratii ii recomanda patronului echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, sa nu mai fie atat de exotic in declaratii. Vicepresedintele PSD Robert Negoita a declarat luni ca Gigi Becali trebuie sa.

Ponta despre candidatura lui Gigi Becali: Sunt stelist, cum sa fiu contra?.

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV ca nu este impotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an. Intrebat daca in calitate de copresedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare sa fie inclus si Gigi Becali, Ponta a raspuns: Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra ?. Zambind, el a evitat alte comentarii pe aceasta tema, spunand doar ca pe listele USL sunt si foarte .

Calin Popescu Tariceanu la Digi24, despre o eventuala fuziune intre PNG si PNL: Am indoieli cu privire la valoarea adaugata a lui Becali intr-un astfel de proiect

Calin Popescu Tariceanu a declarat la Digi24 ca o candidatura a lui Gigi Becali din partea PNL nu i se pare un lucru care sa merite salutat si nu vede care ar fi castigul PNL: Fie partidul isi propune sa inceapa sa se ocupe de fotbal sau de tranzactii imobiliare. Cum nu avem nici una nici alta din vocatii e util sa cooptezi in partid personaje cu un bagaj important, care vin cu o contributie in plan ideatic. Am un semn mare de intrebare care ar putea sa fie contributia lui Becali.

Calin Popescu Tariceanu: Candidatura lui Gigi Becali, un subiect care nu merita discutat

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, subiectul unei eventuale candidaturi a lui Gigi Becali pe listele liberalilor nu merita sa fie discutat.

Tariceanu,despre intrarea lui Becali in PNL: Un subiect care nu ar trebui discutat in ...

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni dimineata, inaintea sedintei BPC al PNL, ca, din punctul sau de vedere si al mai multor colegi din partid, subiectul privind primirea in PNL a lui George Becali nu ar trebui sa fie discutat, informeaza Mediafax. E un subiect care din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, al multor altor colegi nu merita sa fie discutat in conducerea partidului, a spus Tariceanu. El a precizat ca nu doreste, pentru moment, sa faca comentarii .

Victor Ponta, de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

Primul ministru Victor Ponta sustine ca este de acord sa se asocieze cu PNG la alegerile parlamentare din acest an. Prezent intr-o emisiune televizata la Pro TV, premierul a fost intrebat daca este de acord ca.

Tariceanu, despre intrarea lui Becali in PNL: Un subiect care nu ar trebui discutat in ...

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat luni dimineata, inaintea sedintei BPC al PNL, ca, din punctul sau de vedere si al mai multor colegi din partid, subiectul privind primirea in PNL a lui George Becali nu ar trebui sa fie discutat, scrie Mediafax. E un subiect care din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, al multor altor colegi nu merita sa fie discutat in conducerea partidului, a spus Tariceanu. El a precizat ca nu doreste, pentru moment, sa faca comentarii .

Relu Fenechiu (PNL): Gigi Becali are o anumita cota in increderea populatiei. Unele partide ne obliga sa avem si noi un astfel de candidat

Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, sustine candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare din acest an. Liberalul a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent al PNL, ca.

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea liberalilor: PNL a intrat in ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se intreaba daca nu cumva PNL a intrat in anul mortii in contextul in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea liberalilor. PNL a intrat in anul mortii? Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL, a incheiat Gigi Becali, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )