Libnet.ro
UNICEF

23:00

Oficial: Serena Williams asteapta primul sau copil. Sportiva americana si-a incheiat activitatea pentru acest an

Hotnews Hotnews,
 Oficial: Serena Williams asteapta primul sau copil. Sportiva americana si-a incheiat activitatea pentru acest an

Sportiva americana Serena Williams, insarcinata cu primul ei copil, a pus capat activitatii sale pentru acest an, dar abia astepta sa se intoarca n. r. pe teren) in 2018, a anuntat miercuri agentul numarului doi mondial. Confirmarea vine dupa ce, cu cateva ore inainte, cea mai tanara dintre surorile Williams, in varsta de 35 de ani, postase o fotografie in care apare cu o burta rotunjita si a scris 20 de saptamani . continuă pe Hotnews

Tenismena Serena Williams asteapta primul copil. Vestea a fost confirmata de agentul sau

Tenismena americana Serena Williams va deveni mamica in toamna acestui an. Vestea a fost confirmata de agentul sau, la cateva ore dupa aparitia unei poze in care i se poate vedea sarcina.

Paradox! Serena Williams revine pe primul loc in ierarhia WTA fara sa mai fi jucat vreun meci din luna ianuarie

Serena Williams a jucat doar doua turnee in 2017, cel de la Aukland, in care a fost eliminata, si Australian Open, pe care l-a castigat.

Simona Halep: Cred ca Serena Williams va reveni si va mai castiga turnee dupa ce va naste

Serena Williams va parasit cel putin pentru o perioada) circuitul profesionist de tenis, dupa ce a a anuntat ca este insarcinata. Aflata la Mamaia acolo unde Romania va juca cu Marea Britanie in FedCup), Simona Halep este de parere ca americanca de 35 de ani va reveni in tenis dupa ce va naste si va mai castiga turnee.

Serena Williams este insarcinata. Anunt despre revenirea in tenis

Fosta lidera mondiala Serena Williams este insarcinata si nu va mai juca tenis in acest an, a confirmat agentul jucatoarei de peste ocean.

Serena Williams e insarcinata! Jucatoarea a publicat si o fotografie cu un mesaj scurt: 20 de saptamani (FOTO)

Serena Williams este insarcinata! Jucatoarea de tenis, care saptamana viitoare va redeveni numarul 1 WTA, a publicat pe Snapchat o fotografie cu ea si mesajul 20 de.

Serena Williams a anuntat ca este insarcinata si a postat noua ei imagine pe Internet

Serena Williams, fost numarul 1 in tenisul feminin mondial, aflata in prezent pe pozitia a doua, a postat pe Internet un anunt in care afirma ca este insarcinata in 20 de saptamani.

Serena Williams posteaza o fotografie in care sugereaza ca este insarcinata: 20 de saptamani

Serena Williams va reveni saptamana viitoare pe locul 1 in clasamentul WTA, dar ar putea sa nu ramana foarte mult timp in acest top, dupa ce a sugerat miercuri ca este insarcinata, scrie Reuters.

Marele anunt facut de Serena Williams inaintea meciului de Fed Cup: Sunt insarcinata

Serena Williams 35 de ani) a facut miercuri un anunt surprinzator, chiar inaintea meciului de Fed Cup dintre SUA si Cehia. Jucatoarea a postat o imagine pe contul sau de Snapchat in care a anuntat.

WTA: Serena Williams va reveni de saptamana viitoare pe locul intai in lume

Serena Williams va reveni, incepand din 24 aprilie, pe locul 1 in clasamentul WTA. Ea va profita de faptul ca actuala ocupanta a primei pozitii in ierarhia jucatoarelor profesioniste, germana Angelique Kerber, va pierde punctele aferente victoriei de anul trecut la turneul de la Stuttgart.

FOTO Serena Williams, in bratele viitorului sot. Americanca nu pare nerabdatoare sa revina pe teren

Americanca Serena Williams pare indragostita pana in varful urechilor si nu se sfieste sa arate lumii intregi acest lucru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )