Libnet.ro
UNICEF

16:45

Oficialii Comisiei Europene vor publica urmatorul raport MCV la sfarsitul anului 2017, dar refuza sa spuna cand vor inceta monitorizarea Romaniei

România Liberă România Liberă,
Oficialii Comisiei Europene vor publica urmatorul raport MCV la sfarsitul anului 2017, dar refuza sa spuna cand vor inceta monitorizarea Romaniei

Comisia Europeana va prezenta urmatorul raport MCV la sfarsitul anului 2017, dar acel moment nu va insemna, automat, si incetarea monitorizarii asupra Romaniei si a Bulgariei. continuă pe România Liberă

Noul raport MCV cu privire la Romania, asteptat miercuri

Comisia Europeana discuta miercuri, la zece ani de la instituirea Mecansimului de Cooperare si Verificare, cel mai recent raport MCV cu privire la progresele inregistrate de Romania si Bulgaria, anunta CE pe site, in ordinea de zi a reuniunii Colegiului comisarilor.

USR a redactat motiunea simpla impotriva lui Iordache si a trimis o scrisoare Comisiei Europene pe tema gratierii

Liderul USR Nicusor Dan a anuntat ca parlamentarii formatiunii au redactat motiunea simpla pe tema Justitiei, indreptata impotriva ministrului Florin Iordache, primind asigurari si de la PNL ca liberalii o vor semna. USR a adresat in cursul zilei de miercuri si o scrisoare Comisiei Europene, in care critica intentia Guvernului de a emite o ordonanta de urgenta pe tema gratierii.

Presedintele Comisiei Europene propune introducerea unui salariu minim in toate tarile UE. Orice munca merita un salariu

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a pledat pentru introducerea unui salariu social minim mai intai in zona euro, apoi in toate tarile Uniunii Europene, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Comisia Europeana prezinta miercuri noul raport MCV pentru Romania

Comisia Europeana prezinta miercuri cel mai recent raport cu privire la progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si verificare MCV). Potrivit agendei facute publica pe site-ul Comisiei, documentul se afla pe agenda reuniunii Colegiului comisarilor europeni, programata pentru miercuri la 10:00, ora Romaniei.

Comisia Europeana prezinta astazi noul raport MCV pentru Romania

Comisia Europeana prezinta astazi cel mai recent raport cu privire la progresele inregistrate de tara noastra in cadrul mecanismului de cooperare si verificare MCV).

Comisia Europeana prezinta, miercuri, noul raport MCV privind progresele realizate de Romania

Comisia Europeana prezinta, miercuri, cel mai recent raport cu privire la progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si verificare MCV).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )